Tocht in huis verhelpen

Persbericht geplaatst door jankeetman op 19-02-2014

In huis hoort het lekker warm te zijn en daar hoort geen koude tocht bij. Door tocht in huis kan uw huis erg koud worden en heeft uw CV ketel er moeite mee om het warm te krijgen bij u in huis. Het gaat u dus uiteindelijk veel geld kosten. De stookkosten zullen alleen maar omhoog gaan als u niks aan die vervelende tocht doet. Maar er is een oplossing om tocht tegen te gaan in huis. Een gemakkelijke en zeer doeltreffend hulpmiddel zijn de tochtstrips. Die houden de meeste kou wel tegen en zult u minder hoeven te betalen aan stookkosten. De investering die u heeft gedaan om tochtstrips aan te schaffen heeft u er zo weer uit.

Isolerende kozijnen

Als u alle tochtstrips in huis heeft geplaatst en het blijft nog steeds moeilijk warm in huis dan kunt u gaan nadenken over isolerende kozijnen. Via de kozijnen verliest u veel warmte als deze niet goed meer zijn. Vooral met hout dat uiteindelijk gaat rotten als u er niks aan doet kan er veel warmte ontsnappen. Voelt u eens of er kou naar binnen komt met uw hand bij uw kozijnen. U kunt ook een specialist inschakelen met apparatuur om te kijken waar u veel warmte verliest in huis. dan weet u precies waar u het meeste moet vervangen en waar u wat aan moet doen.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van kozijnen

Er zijn een aantal aandachtspunten bij het aanschaffen van kozijnen. Let op de materiaal keuze die u doet, houten kozijnen geven uw huis een klassieke uitstraling maar vergen wel onderhoud. Kunststof kozijnen vergen geen onderhoud en werken isolerend. Zorgt u ook voor veiligheid, kijkt u dus bij kunststof kozijnen met een politiekeurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen u goed kunnen beveiligen tegen inbrekers. Uw veiligheid gaat voor op!