Toshiba TEC breidt productportfolio uit in Belgie en Luxemburg met Atos Worldline betaalterminals

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-07-2011
Toshiba TEC breidt productportfolio uit in Belgie en Luxemburg met Atos Worldline betaalterminals

Amersfoort, 11juli 2011Toshiba TEC heeft een resellerovereenkomst gesloten met Atos Worldline, het expertisecentrum van Atos voor het verwerken van hoogtechnologische transacties, en start vanaf juli 2011 met de verkoop van XENTA en XENTISSIMO betaalterminals in België en Luxemburg. Atos Worldline en Toshiba TEC werken in Nederland al geruime tijd succesvol samen en dat wordt dankzij deze overeenkomst uitgebreid tot de volledige Benelux.

Dries De Beul, Business Unit Manager Retail bij Toshiba TEC, is zeer verheugd over de uitbreiding van het productportfolio: “Ondermeer als gevolg van de SEPA-regelgeving (Single European Payments Area) beschouwen retailers een geïntegreerde betaalterminal steeds meer als een hardware-optie die wordt geïnstalleerd door de kassaleverancier. Klanten willen dat de ondersteuning zoveel mogelijk wordt gecentraliseerd. Door de resellerovereenkomst die wij met Atos Worldline hebben gesloten in combinatie met de zeer hoge betrouwbaarheid van de XENTA-hardware kunnen wij onze Benelux-klanten deze maximale ondersteuning bieden. Bovendien garanderen wij hen een maximale uptime van kassa- en EFT-terminal. Ook mogen we in België de impact van de introductie van de elektronische maaltijdcheque niet uit het oog verliezen: bij de implementatie en uitrol van dit nieuwe betaalmiddel is ongetwijfeld een rol weggelegd voor Toshiba TEC, ondersteund door de overeenkomst met Atos Worldline.”

Hugo Tembuyser, General Manager Sales and Marketing van Atos Worldline in België: ”Deze samenwerking is erg belangrijk voor Atos Worldline in de Benelux. Het creëren van strategische partnerships ontwikkelt een bedrijf in positieve zin. Deze samenwerking is een duidelijke win-win-situatie. De producten van Atos Worldline worden nog breder verspreid en we zetten verdere stappen om onze producten nog beter aan te passen aan de kassa’s van morgen.”

Over TOSHIBA TEC Corporation
TOSHIBA TEC Corporation, vierde op 21 februari 2010 zijn 60e verjaardag en is één van de belangrijkste bedrijven in de TOSHIBA-groep op het vlak van digitale producten. Het bedrijf is wereldwijd actief en zijn gamma bestaat uit POS- ( Point of Sales ) systemen voor de retail-sector (grootste marktaandeel in Japan), barcode printing- en RFID- ( Radiofrequentie-identificatie) systemen voor productieomgevingen, logistiek en retail, en MFP (Multi-Function Peripheral) voor kantoorgebruik. TOSHIBA TEC Corporation blijft nieuwe producten ontwikkelen voor efficiënte bedrijfsprocessen en mikt daarbij op innovatieve meerwaarde voor de klant. Meer informatie is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.be.

Over Atos
Atos is een internationale IT-dienstverlener met een jaaromzet van 8,7 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 78.500 collega’s in 42 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten hi-tech transactieservices, advies, systeemintegratie enmanaged services. Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en staat genoteerd aan de Paris Eurolist Market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldline en Atos WorldGrid. Bezoek voor meer informatie atos.net

Over Atos Worldline
Atos Worldline is het expertisecentrum van Atos voor hoogtechnologische transactionele diensten. Als leider in elektronische transacties is Atos Worldline gespecialiseerd in elektronische betalingen (issuing, acquiring, terminals, betaaloplossingen en kaartverwerking), eCS (online diensten voor klanten, burgers en gemeenschappen) en in diensten voor de financiële markten. Het engagement van Atos Worldline op het gebied van onderzoek en innovatie laat klanten toe bekroonde oplossingen te gebruiken in domeinen als betalingen via gsm, IPTV, online CRM en papierloze oplossingen. Atos Worldline haalt een omzet van 867 miljoen euro en stelt 5400 personen te werk. Voor meer informatie: www.atosworldline.com.

Op 27 augustus 2010 kondigde Atos de overname aan van Venture Infotek – een onafhankelijke speler op de Indische markt en marktleider op het vlak van betalingen. Dankzij deze toenadering kan Atos Worldline zijn business versterken en kan het één van de snelst groeiende markten op het vlak van betalingen betreden. Meer informatie vindt u op atos.net

Voor redactionele informatie:
Voor TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems
Influx PR Gerline van Wijnen/ Hilde Mussche
tel: +31 (0)55 3663034 of gerline@influx-pr.com of hilde@influx-pr.com

Voor Atos:
José De Vries: +31 (0) 630272611 jose.devries@atos.net

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: