Toshiba TEC en De Haan BV implementeren web-based kassasysteem bij Compass Group Nederland

Persbericht geplaatst door Influx PR op 29-03-2011
Toshiba TEC en De Haan BV implementeren web-based kassasysteem bij Compass Group Nederland

Amersfoort/Almere, 29 maart 2011 – Toshiba TEC, wereldwijd toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, heeft een partnership gesloten met De Haan BV. Binnen dit partnership zullen de partijen samen een compleet kassasysteem leveren, waarbij de software van De Haan BV wordt geïntegreerd met de Electronic Point of Sale hardwareoplossing (POS) van Toshiba TEC. Deze vernieuwde oplossing is web-based en is gekozen door Compass Group Nederland, facilitair dienstverlener op het gebied van food- en support services, ter vervanging van het gehele kassasysteem.

De Haan BV is gespecialiseerd in de levering en implementatie van kassa- en afrekensystemen op vele verschillende markten: catering, pretparken, sauna & thermen, horeca en musea. Daarnaast levert de Haan BV al 30 jaar op maat gemaakte software en alle benodigde supplies die nodig zijn voor afrekenen, (internet-)reserveringen, e-ticketing en toegangscontrole. Deze software in combinatie met de POS-hardware van Toshiba, zorgt voor maximale kassabeschikbaarheid, een veilige opslag van bedrijfkritische gegevens en het allerhoogste beschermingsniveau tegen dataverlies. Dit gehele web-based systeem is onlangs succesvol geïmplementeerd bij Compass Group Nederland.

Ernst Reijn, manager van de verkoopafdeling bij De Haan BV geeft aan waarom zij voor Toshiba TEC als partner hebben gekozen: “De hardware die Toshiba levert is kwalitatief erg hoogstaand, heeft een optimaal gebruikersgemak en een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Bovendien heeft Toshiba een lokale vertegenwoordiging waar wij op de noodzakelijke steun kunnen rekenen om onze software optimaal te laten profiteren van de prestaties van de Toshiba hardware. Voor ons genoeg redenen om met Toshiba in zee te gaan.”

Verder geeft Reijn aan dat de samenwerking met Toshiba TEC uitstekend verloopt: “Toshiba heeft zelfs voor dit partnership met ons een speciale software ontwikkeld om de hardware te monitoren. De bedoeling is dat wij zeker de komende vijf jaar nog voor de Compass Group Nederland werken en met Toshiba als partner, zien wij dit vol vertrouwen tegemoet.”

Dries de Beul, Business Unit Manager Retail Benelux bij Toshiba TEC: ”De Haan BV is een zeer professionele partij op het gebied van kassa- en afrekensystemen. Dankzij dit partnership hebben we gezamenlijk de succesvolle vervanging van het complete kassasysteem bij CompassGroup Nederland kunnen realiseren. Compass Group Nederland is een van de grootste facilitaire dienstverleners, met ruim 4.000 medewerkers die aan bijna 1.000 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden scholen en (overheids)organisaties, food en support services leveren. Wij zijn trots dat wij ons de komende jaren gezamenlijk kunnen inzetten voor een dergelijke toonaangevende partij.”

Over TOSHIBA TEC Corporation
TOSHIBA TEC Corporation beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van Point of Sale-systemen (POS), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen binnen heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe biedt totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, gebruik en onderhoud.

TOSHIBA TEC Europe heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TOSHIBA TEC is een onafhankelijk opererend bedrijf van Toshiba Corporation, de zevende grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91te grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba is een wereldleider en innovator in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie, een veelzijdige producent en leverancier van geavanceerde elektronische en elektrische producten variërend van informatie en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektrische apparaten en onderdelen, systemen voorelektriciteitscentrales waaronder nucleaire energie, industriële en sociale infrastructuur systemen en huishoudelijke apparatuur.

Toshiba is opgericht in 1875 en beschikt vandaag de dag over een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met 204.000 werknemers over de hele wereld. De wereldwijde omzet in 2009 bedroeg meer dan 68 miljard US dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, RFID-klare barcodeprinters, randapparatuur retail en Auto ID software oplossingen is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.nl

Voor redactionele informatie:
Gerline van Wijnen/ Hilde Mussche - Influx PR, tel: +31 (0)55 3663034 of toshiba@influx-pr.com

Tenzij anders gespecificeerd en/of gecrediteerd zijn alle afbeeldingen, illustraties, tekst en tekeningen, logo's en logotypes auteursrechtelijk beschermd door en/of handelsmerken van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: