TOSHIBA TEC levert WLAN voor mobiele ERP-toepassingen Bouwmaat

Persbericht geplaatst door Influx PR op 17-01-2012
TOSHIBA TEC levert WLAN voor mobiele ERP-toepassingen Bouwmaat

Amersfoort, 17 januari 2012 – TOSHIBA TEC Benelux, leverancier van automatiseringsoplossingen voor de retail en industrie, is door Bouwmaat geselecteerd voor de implementatie van een WLAN-oplossing in de 45 Bouwmaat locaties door heel Nederland en op het hoofdkantoor in Bunschoten. Bouwmaat gaat het WLAN in alle vestigingen gebruiken voor onder andere het optimaliseren van ERP-toepassingen zoals voorraadbeheer/replanishment, dervingcontrole, goederenontvangstbeheer, ondersteuning bij de verkoop en inventarisatie via mobiele terminals.

Binnen de retailsector worden WLAN-toepassingen steeds vaker geïmplementeerd. De introductie van een WLAN vraagt om specialisme van zowel de techniek, als de beveiliging binnen een retailomgeving. TOSHIBA TEC heeft als preferred authorized business partner van Motorola jarenlange ervaring in het adviseren, implementeren, onderhouden en beheren van WLAN- oplossingen bij grote retailers.

Bouwmaat is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot dé groothandel met bouwmaterialen voor de tussenhandel. TOSHIBA TEC is gevraagd zorg te dragen voor de levering en uitrol van het draadloze netwerk in alle 45 Bouwmaat vestigingen, inclusief de mobiele terminals,tooling voor beheer op afstand en het verzorgen van de volledige operationele support.Bovendien zal TOSHIBA de trainingsdiensten voor zijn rekening nemen, evenals de levering van de centrale beheersoftware (Airdefence) voor het Bouwmaat hoofdkantoor en de beheerssoftware voor de devices in de 45 vestigingen (MSP).

“De voordelen van een WLAN voor Bouwmaat zijn onder andere de beschikbaarheid van realtime informatie en directe realtime communicatie met ons ERP-systeem. Daarnaast zijn we voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en kan het netwerk naast de scanners, ook voor andere toepassingen gebruikt worden. TOSHIBA TEC beschikt over de juiste kennis en ervaring om Bouwmaat als partner hierin bij te staan. We zijn tevreden over de hoge servicegraad die TOSHIBA biedt voor onze PIN-oplossing en sinds 1 januari 2012 besteden we ook de hardwaresupport op de vestigingen uit aan TOSHIBA”,aldus Annelies Bootsman, AO-specialist bij Bouwmaat.

“Na succesvolle pilots in de Bouwmaat-vestigingen in Delft en Gouda was het ons gezamenlijk doel om de WLAN-oplossing ook in de overige 43 vestigingen voor eind 2011 te implementeren. Dat is ons in een heel korte tijd uitstekend gelukt”, aldus Dries de Beul, Business Unit Manager Retail bij TOSHIBA TEC.

Voor de redactie:

Over TOSHIBA TEC Corporation
TOSHIBA TEC Corporation, vierde op 21 februari 2010 zijn 60e verjaardag en is één van de belangrijkste bedrijven in de TOSHIBA-groep op het vlak van digitale producten. Het bedrijf is wereldwijd actief en zijn gamma bestaat uit POS- ( Point of Sales ) systemen voor de retailsector (grootste marktaandeel in Japan), barcode printing- en RFID- ( Radiofrequentie-identificatie) systemen voor productieomgevingen, logistiek en retail, en MFP (Multi-Function Peripheral) voor kantoorgebruik. TOSHIBA TEC Corporation blijft nieuwe producten ontwikkelen voor efficiënte bedrijfsprocessen en mikt daarbij op innovatieve meerwaarde voor de klant. Meer informatie is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.nl

Voor redactionele informatie:
Gerline van Wijnen/ Hilde Mussche - Influx PR, tel: +31 (0)55 3663034 of gerline@influx-pr.com

Tenzij anders gespecificeerd en/of gecrediteerd zijn alle afbeeldingen, illustraties, tekst en tekeningen, logo's en logotypes auteursrechtelijk beschermd door en/of handelsmerken van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: