Trinicom neemt nieuwe businessconsultant in dienst

Persbericht geplaatst door Influx PR op 19-12-2011
Trinicom neemt nieuwe businessconsultant in dienst

Wilp, 19 december 2011 – Trinicom, marktleidend leverancier van softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft Hilde Lannoo aangesteld als nieuwe businessconsultant. Zij zal zich richten op consultancyopdrachten van en het relatiemanagement met de Belgische klanten van Trinicom.

Hilde Lannoo(49) begon haar carrière bij AT&T (het latere Avaya) als callcenterspecialist voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Bij Newtel Essence groeide ze door tot multichannel contactcenterconsultant voor Nederland en België en sindsdien heeft ze zich binnen dit domein verder gespecialiseerd. In haar laatste baan als businessconsultant bij Xylos lag de focus op Customer Relationship Management en in het bijzonder de noodzaak voor een duidelijk klantbeeld voor de servicemedewerkers.

Lannoo: “Mijn passie is klantcontact en dan vooral in het contactcenter. Mijn grootste uitdaging is organisaties de meerwaarde van hun servicecenter te laten inzien. Geef je medewerkers de kans en de ruimte om je klantcontactstrategie te realiseren door een optimale ondersteuning van de juiste werkprocessen en -systemen. Dit levert een gemotiveerd team en trouwe klanten als resultaat. Mijn nieuwe Trinicom-collega’s delen mijn enthousiasme en ik kijk er dan ook naar uit met hen de uitdaging aan te gaan. Mijn doelstelling is om de verwachtingen van de Trinicom-klanten steeds opnieuw te overtreffen.”

Koen Prikken, directeur van Trinicom België: “Hilde heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring verworven in het uittekenen, opzetten en optimaliseren van het contactcenter in al zijn facetten. Dit in combinatie met haar gemotiveerde instelling maakt dat wij in haar een sterke nieuwe collega zien. Hilde is een aanwinst voor ons team van businessconsultants.”

Voor de redactie:

Over Trinicom
Trinicom is de grootste leverancier van multichannel-klantinteractiesoftware van het Europese vasteland en is door internationaal onderzoeksbureau Gartner, Inc. als één van dertien bedrijven wereldwijd gepositioneerd in het Magic Quadrant voor CRM Web Customer Service 2011. Onze visie is dat waardevolle interacties leiden tot tevreden klanten en win-win-relaties. Als Nederlandse onderneming richt Trinicom zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar oplossing Trinicom 5 (T5), bestaande uit webselfservice, e-mail response management, call management, live chat, chatbot, brief, fax- en baliecontact en webcare. Deze op internettechnologie gebaseerde standaardoplossing is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter. Daarbij ligt de nadruk op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom mag toonaangevende organisaties tot haar klantenkring rekenen, waaronder Test Aankoop, Luminus, VRT (Vlaamse Radio- en Televisieomroep), Concentra, De Persgroep, Universiteit Gent, Sabam en Lampiris in België en Agis Zorgverzekeringen, Albelli, Cendris, Canal Digitaal, Carglass, Conrad Electronic, De Kindertelefoon, De Telefoongids/Gouden Gids, Rabobank, Rijksuniversiteit Groningen, Telfort, Thomas Cook, TUI en Univé in Nederland. Voor meer informatie zie: www.trinicom.been www.trinicom.nl.

Voor redactionele informatie
Influx PR, Hilde Mussche / Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, e-mail: trinicom@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: