Trouwringen specialist Cober uit Oss breid collecties van trouwringenmerken enorm uit

Persbericht geplaatst door erotmensen op 02-01-2015
Trouwringen specialist Cober uit Oss breid collecties van trouwringenmerken enorm uit

Juwelier en trouwringen specialist Cober uit Oss heeft onlangs het assortiment trouwringen flink uitgebreid. De merken Christian Bauer en Meister zijn met de allerlaatste modellen uitgebreid en daarmee is Cober trouwringen voor beide merken premium dealer geworden.

Bij het merk Gerstner en Niessing was de trouwringen specialist al premium dealer. In de collectie zijn vele prachtige zware trouwringen opgenomen die de collectie updaten. De allerlaatste collecties zijn belangrijk om te tonen want de consument veranderd. Uiteindelijk wil die alleen nog een mooie kwaliteit of ze laten het helemaal los en houden op een eenvoudige trouwring. Toch bemerken de medewerkers vooral vraag naar speciale trouwringen met een exclusief karakter. Naarmate trouwlustigen zich beter gaan oriënteren groeit ook het besef dat de ring voor altijd aan die ene vinger gedragen zal worden. De meeste mensen willen dan toch iets bijzonders ondanks dat ze de begroting anders hadden gemaakt. Trouwringen zijn vaak ten onrechte een sluitpost op de begroting van een huwelijk. Daardoor duurt de zoektocht vaak langer dan verwacht omdat ze uiteindelijk toch voor mooier gaan, Althans dat is de ervaring bij Cober trouwringen.

Trends zijn er ook in het trouwsegment ondanks dat het zo’n tijdloos product is. De laatste jaren duikt roségoud veel vaker op in nieuwe collecties dan men zich dat een paar jaar geleden zich voor had kunnen stellen. Deze goudkleur zie je vaak in combinatie met witgoud en dan witgoud zonder rhodiumlaag erop dus de natuurlijke kleur van witgoud. Die is een beetje grijswit van kleur maar met een warme ondertoon erin. Dat kleurt fantastisch met roségoud en ook met roodgoud. Effen roségoud of roodgoud zie ook wel maar dit vinden veel mensen een te gedurfde combinatie. Het is ten slotte een nog vrij nieuwe kleur op de trouwringenmarkt en misschien geen blijvertje denken ze wellicht. Effen witgoud doet het nog steeds het beste. Vaak uitgevoerd in mat en soms met delen glans, vaak gezet met briljanten of andere slijpsels zoals princess of baquette geslepen diamant. Dat zijn tijdloze combinaties waarmee je door het leven kunt vinden vele stellen.