Tuin set toe aan vervanging? Ga voor teak!

Persbericht geplaatst door TeakTuinmeubelen op 18-06-2015
Tuin set toe aan vervanging? Ga voor teak!
Het mooie weer is aangebroken en het is tijd om daar lekker van te genieten. Afgelopen week wilde relaxen met een biertje in de tuin, totdat ik door de stoel zakte. Mijn 4 jaar oude tuinset is dringend toe aan vervanging. Het setje heb ik in mijn studenten tijd gekocht, met mijn krappe budget. Ik wilde een houten tuinset en vond een aardige aanbieding bij de bouwmarkt. We hebben er plezier van gehad maar de kwaliteit was nooit echt top. Roestige scharnieren, een krakkemikkig geheel.

Inmiddels is mijn budget iets toereikender en wil ik een kwalitatief setje aanschaffen dat in ieder geval wat langer meegaat. Ook wil ik ook niet teveel betalen. Plastic is niet mijn ding en na een flinke Google speurtocht heb ik besloten: ik ga voor een teak tuintafel met een teak tuinbank!

Teakhout is ontzettend duurzaam en uitermate geschikt voor buitengebruik vanwege de eigenschappen die het hout bezit. Teakhout is goed bewerkbaar en neemt geen water op. Ideaal voor buitengebruik dus. Het rot niet en echt onderhoud is niet noodzakelijk. Perfect. Ben namelijk niet zo van het netjes onderhouden, schilderen etc.

Via de site www.teaktuinmeubelen.nl heb ik een gave teak loungeset aangeschaft. Geen wachttijd, gewoon dezelfde week geleverd. Mijn set werd geleverd met lekkere kussens. Ik ben tevreden!
deel deze pagina: