Tuinmeubelen van Kees Smit

Persbericht geplaatst door lieke op 12-09-2013

De laatste jaren zijn het aantal tuinmeubelzaken enorm toegenomen waardoor het vinden van de geschikte winkel behoorlijk lastig kan zijn. Veel tuinmeubelwinkels bieden een erg leuk assortiment aan, echter zijn deze winkels vaak niet erg groot waardoor de keuze toch beperkt blijft. Ook zijn er veel speciaalzaken die zich enkel en alleen op één á twee soorten tuinmeubelen richten. Persoonlijk houd ik van de grote tuinmeubelzaken, zoals Kees Smit. Bij Kees Smit is het namelijk mogelijk om de gehele tuininrichting bij één winkel te kopen. En dat ook nog eens voor de laagste prijs. Kees Smit hanteert namelijk de laagste prijs garantie.

Kees Smit tuinmeubelen showrooms

Kees Smit heeft twee grote showrooms met in totaal een oppervlakte van 6000m2 aan tuinmeubelen. Voor de echte tuinliefhebber is een bezoekje aan één van deze showrooms dus een echte must! De showrooms kan je vinden in Almelo en Amersfoort. Kees Smit heeft meer dan 300 complete tuinsets in haar assortiment en onder andere vindt je de volgende items terug in de showrooms:

· Tuinsets

· Tuintafels

· Tuinstoelen

· Ligbedden

· Tuinbanken

· Voetenbanken

· Parasols

· Tuinkussens

· Tuinaccessoires

Kees Smit heeft dus een erg groot assortiment verkrijgbaar. Ook hebben ze erg veel verschillende merken in haar assortiment. Kees Smit is de grootste in tuinmeubelen van Europa en met een bezoekje aan haar webwinkel of showroom ben je verzekerd van een mooie nieuwe tuininrichting.

Op deze manier kan jij namelijk de tuinmeubelen halen in de stijl die het beste bij jou en jouw tuin past. Het is bij de keuze van het materiaalsoort wel belangrijk dat jij je goed laat informeren. Bij Kees Smit tuinmeubelen zijn er voldoende verkopers en andere medewerkers in dienst die jou alles kunnen vertellen over de verschillende materiaalsoorten. Bij elk materiaalsoort hoort namelijk een andere manier van onderhoud.