TÃ?V Rheinland kiest Repstor Custodian for Legal van Transform Data voor dossier management e

Persbericht geplaatst door transformdatainternational op 23-09-2020
TÃ?V Rheinland kiest Repstor Custodian for Legal van Transform Data voor dossier management e

TÜV Rheinland, één van de meest toonaangevende leveranciers van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid wereldwijd, heeft Repstor Custodian for Legal™ van Transform Data International gekozen, als nieuwe oplossing voor contract- en dossierbeheer.

De Duitse service-specialist op het gebied van normen en naleving, beter bekend als ‘TÜV’, wilde zijn legacy, on-premise documentmanagementsysteem vervangen door een moderne oplossing die minder administratieve aandacht vereist en die betere inzichten en rapportagemogelijkheden biedt voor de meer dan 50.000 zaken die de organisatie behandelt elk jaar.

Voortbouwend op hun bestaande SharePoint-omgeving als bedrijfsstandaard, wilde TÜV dezelfde voordelen uitbreiden naar de juridische functie voor dossierbeheer en de manier verbeteren waarop verzoeken worden ingediend bij de afdeling.

De 5 kerneigenschappen die werden vereist voor een nieuwe oplossing waren:

 • Dat het de dossier-inname moet ondersteunen en dat zakelijke gebruikers eenvoudig hulp van de juridische afdeling kunnen vragen. Door het invullen van gebruiksvriendelijke formulieren die de details naar voren brengen, wordt er zo voorkomen dat ze erachteraan moeten gaan in de toekomst;
 • Dat ingediende verzoeken automatisch naar de juiste persoon binnen de juridische afdeling worden doorgestuurd om de administratieve belasting van juridische professionals te minimaliseren;
 • Dat verzoeken worden gemonitord en de relevante personen automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer ingestelde responstijden bijna bereikt zijn;
 • Dat de details van een dossier, inclusief de actuele status, vereiste reactietijden, verzoekende afdeling binnen het bedrijf, enz. kunnen worden geïdentificeerd en geanalyseerd als onderdeel van een gedetailleerde KPI-rapportage;
 • Dat alle informatie primair toegankelijk is vanuit Outlook, terwijl het standaard, conform opslaan van documenten en bijbehorende e-mailcorrespondentie binnen een dossier wordt ondersteunt.
 • TÜV Rheinland bekeek een aantal oplossingen maar concludeerde dat alleen Custodian for Legal het volledige lifecycle management van dossiers bood binnen de vertrouwde Outlook-interface, en dat het de gedetailleerde triage- en rapportagemogelijkheden bevat die gewenst waren.

  Jörn Trögel, hoofd Corporate Legal bij TÜV, over de keuze van de Custodian for Legal-oplossing van Transform Data: “We hebben genoten van een nauwe samenwerking met het Transform Data-team, wat we zeer op prijs stelden omdat we ervan bewust waren dat een kant-en klaar product niet aan onze vereisten zou voldoen. Transform Data’s combinatie van diepgaande technische ervaring en kennis van hoe juridische afdelingen werken, heeft ons geholpen de ideale oplossing te bedenken.”

  Rob Kubben, managing partner bij Transform Data, voegt toe: “We zijn trots om TÜV te verwelkomen in ons klantenbestand en zijn blij te zien dat TÜV gebruik maakt van de brede set aan functionaliteiten die Custodian for Legal te bieden heeft, zoals smart matter triage. We kijken ernaar uit om voortgang te maken met de implementatie en de go-live. “

  Over TÜV Rheinland

  TÜV Rheinland staat voor veiligheid en kwaliteit op vrijwel alle gebieden van het (bedrijfs)leven.
  Het bedrijf, dat bijna 150 jaar geleden werd opgericht, is een van 's werelds toonaangevende testdienstverleners met meer dan 20.000 medewerkers en een jaaromzet van 2 miljard euro. De hooggekwalificeerde experts van TÜV Rheinland testen technische systemen en producten over de hele wereld, ondersteunen innovatie in technologie en business, leiden mensen op in tal van beroepen en certificeren managementsystemen volgens internationale normen. Door dit te doen, wekken de onafhankelijke experts vertrouwen op in producten en processen in de goederenstroom en ketens van wereldwijde toegevoegde waarde. Sinds 2006 is TÜV Rheinland lid van het Global Compact van de Verenigde Naties om duurzaamheid te bevorderen en corruptie te bestrijden.
  Meer informatie is te vinden op www.tuv.com

  Over Transform Data International

  Transform Data gaat uit van context gebaseerde systemen met als uitgangspunt het ‘Business First, Users First’-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en eindgebruikers creëert Transform Data aan de hand van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data, taken en rapportage samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Optimalisatie van productiviteit door maximale adoptie is het doel.

  Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners, advocatenkantoren en juridische afdelingen en is actief in de Benelux, Scandinavië en Duitstalige landen.

  De oplossingen van Transform Data versterken onder andere de adoptie van O365 en SharePoint en zorgen voor het optimaal gebruik van informatie binnen organisaties; bijvoorbeeld bij besluitvormingsprocessen of dagelijkse (mobiele) processen waarbij de beschikbaarheid van accurate gegevens kritisch is. Neem contact op met Transform Data via de website www.transformdata.eu .