Twee nieuwe consultants bij MvR & Partners

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-11-2016
Twee nieuwe consultants bij MvR & Partners
Vleuten – 22 november 2016 – MvR & Partners, specialist in digitaliseringstrajecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft twee nieuwe consultants aangesteld die de dienstverlening van MvR verder uitbreiden en optimaliseren. Annemarie Hooijmans gaat zich als consultant digitalisering bezighouden met digitaliseringstrajecten, zaakgericht werken en procesoptimalisatie. Junior consultantCharlotte Collot d’Escury zal onder meer digitaliseringstrajecten gaan begeleiden en ondersteunen en trainingen geven op het gebied van zaakgericht werken.

Annemarie Hooijmans (32) is aangesteld als consultant digitalisering bij MvR. In die hoedanigheid gaat zij digitaliseringstrajecten begeleiden en zich bezighouden met zaakgericht werken en procesoptimalisatie. Zij wil organisaties helpen digitaal werken niet alleen te beschouwen als een technische verbeterslag, maar te verankeren in het bedrijfs-DNA. Dat bereik je volgens haar alleen door de medewerkers zelf onderdeel te maken van het verandertraject. Bij haar vorige werkgever deed Annemarie Hooijmans ruime ervaring op als projectleider en bestuursadviseur op het gebied van organisatorische ontwikkelingen en gemeenschappelijke regelingen.

Charlotte Collot d’Escury (26) is afgestudeerd in Recht & Onderneming en heeft ook een master Organisaties, verandering & management op zak. Bij MvR gaat zij als junior consultant digitaliseringsprojecten begeleiden en ondersteunen. Ook onderzoeken en het verzorgen van trainingen op het gebied van zaakgericht werken vallen onder haar werkterrein. Ze hoopt klanten te kunnen ondersteunen in het transitieproces naar digitalisering. Met daarin niet alleen aandacht voor het ICT-gedeelte, maar vooral oog voor het menselijke aspect. Voor ze bij MvR in dienst trad, werkte ze als commercieel medewerkeren deed daarmee ook de nodige verkoopervaring op.

Robert Mekking, partner MvR & Partners, is erg blij met de aanstelling van de twee nieuwe consultants. “Het helpen realiseren en het begeleiden van verandering bij digitaliserings­trajecten van (semi-)overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij is ons werkterrein. Kennis van zaken, een creatief denkvermogen en een resultaatgerichte instelling zijn daarbij essentieel. Annemarie en Charlotte passen in dat plaatje. Met hun ruime ervaring, achtergrond en persoonlijke betrokkenheid zijn zij een welkome aanvulling in ons team en dragen zij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van MvR & Partners.”Voor de redactie:

Over MvR & Partners
MvR & Partners is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat de snel toenemende digitalisering een grote verandering voor de overheid betekent. Onze missie is om deze verandering te begeleiden en de voordelen van digitaliseren voor (semi-)overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij te helpen realiseren. MvR & Partners levert/begeleidt digitaliseringstrajecten met adviseurs die dit vakgebied door en door kennen. Onze adviseurs zetten met energie en overtuiging hun expertise in, om onze opdrachtgevers te laten excelleren in de digitale (r)evolutie. Onze diensten concentreren zich rondom projectbegeleiding, procesverbetering en opleidingstrajecten bij de invoering van digitaal samenwerken en informatiemanagement. Voor meer informatie: www.mvr.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: