Uitbreiding aanbod uit met ICT-dienstverlening I.R.I.S. Nederland

Persbericht geplaatst door Influx PR op 12-12-2011
Uitbreiding aanbod uit met ICT-dienstverlening I.R.I.S. Nederland

Meerssen, 12 december 2011 I.R.I.S. Nederland, gespecialiseerd in Intelligent Document Recognition (IDR) en Enterprise Content Management (ECM), introduceert een nieuwe dienstverlening. Bedrijven kunnen voortaan bij I.R.I.S. Nederland terecht voor de inrichting, het beheer of de volledige uitbesteding van hun ICT-infrastructuur. I.R.I.S. Nederland bouwt voort op de jarenlange ervaring die de I.R.I.S. Group heeft met deze dienstverlening op de Europese markt.

De nieuwe ICT-dienstverlening omvat bijvoorbeeld het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van servers, storage, netwerken en bijbehorende software. I.R.I.S. verricht ook audits en levert on-site support.
Bovendien beschikt I.R.I.S. over twee goedbeveiligde datacenters. Dat maakt het voor organisaties mogelijk hun complete IT-omgeving, inclusief applicaties, volledig uit te besteden. I.R.I.S. biedt onder andere remote monitoring, remote support, hosting, verschillende cloudservices en sourcing.

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “I.R.I.S. Nederland (voorheen: Morningstar Systems) werd in 2007 overgenomen door de I.R.I.S. Group. Die overname leidde ertoe dat I.R.I.S. Nederland zijn dienstverlening op het gebied van ECM-/documentmanagement uitbreidde met diverse geïntegreerde scanoplossingen voor het OpenText ECM- en Autonomy WorkSite-platform. Voor veel van onze klanten was dit dé aanleiding om een digital mailroom of accounts payable-oplossing voor al hun intensieve documentprocessen in te richten. Met onze nieuwe ICT-dienstverlening zetten we een volgende stap, nu met oplossingen voor infrastructuur- en managed operations-vraagstukken. Hiermee hebben bedrijven in Nederland nu ook één betrouwbare partner voor al hun ongestructureerde informatie.”

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Voor de redactie:

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie
de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

I.R.I.S. ICT was:
IBM® Business Partner of the Year in 2006
IBM® Business Partner of the Year in 2007
IBM® Business Partner of the Year in 2008
IBM® Business Partner of the Year in 2009
IBM® Southwest Europe Business Partner of the Year” in 2011


Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: