Uitbreiding Contigo

Persbericht geplaatst door Grassys op 06-02-2013

Contigo is een Amerikaans merk dat herbruikbare drinkflessen en bidons produceert. De flessen worden bedacht in de VS en geproduceerd in China. Contigo staat bekend om zijn lekdichte autoseal systeem. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk mors,- en lekvrij uit de fles gedronken kan worden.

Er zijn een aantal nieuwe varianten van de Contigo bekers in de shop gekomen. Nieuw is de lekvrije koffiebeker voor onderweg. Dit is de Contigo Morgan deze lekvrije koffiebeker is geschikt voor warme of koude dranken. Doordat de fles isoleert blijft de vloeistof langer warm of langer koud. De Contigo Morgan heeft een geïsoleerde dubbele wand van hoogwaardig kunststof en is 100% lekdicht door het autoseal systeem. Hij is gemakkelijk met één hand te bedienen. De reisbeker is verkrijgbaar in 4 kleuren. De inhoud van de fles is 355ml.

Nieuw is ook de Contigo lekvrije kinderbeker dit is een herbruikbare lekvrije kinderfles met autoseal systeem. De dop bestaat uit één deel, (geen losse onderdelen) Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De drinkbeker is 100% lekdicht door het autoseal systeem. Hij is gemakkelijk met één hand te bedienen. De drinkfles is verkrijgbaar in 7 kleuren. Voor alle Drinkbekers ga snel naar waterflessenwinkel.nl Alle kleuren van de Contigo Westloop zijn ook op voorraad. Nu wel in zes kleuren te verkrijgen!