uitdagende mountainbiketocht: DE WILGENWEARD WINTERMARATHON

Persbericht geplaatst door Wilgenweard Wintermarathon op 16-02-2011
uitdagende mountainbiketocht: DE WILGENWEARD WINTERMARATHON

Zondag 27 februari 2011 organiseert Wielerclub Cycling Lemelerveld voor de zesde keer de Wilgenweard Wintermarathon. Deze 2-sterren mountainbiketocht wordt georganiseerd onder de vlag van de NTFU.


De Wilgenweard Wintermarathon is een sportief, uitdagend mountainbike evenement dat u voert door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug.
Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 55, 75 en 100+ kilometer. De routes gaan voor 95% over onverharde paden die ruimschoots aanwezig zijn in de groene omgeving van de gemeentes Ommen, Hellendoorn en Nijverdal.

Sportieve uitdaging
Iedereen, of je nu recreant of wedstrijdrijder bent, jong of oud, man of vrouw, kan deelnemen aan deze unieke mountainbiketocht. En voor ieder type renner is er een passende afstand. Natuurlijk kun je ook samen met je collega’s deelnemen aan deze sportieve uitdaging.


Ook dit jaar zal er gestart en gefinisht worden bij het sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld. Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00 uur.
Tijdens de rit bestaat de mogelijkheid om de inwendige mens wat te laten bekomen bij één van de vier verzorgingsposten. Bij alle posten wordt er gratis een drankje of kleine versnapering verstrekt. Ook zijn bij alle verzorgingsposten mecaniciens aanwezig voor kleine noodreparaties.

Na de tocht bestaat er de mogelijkheid om te douchen en de fiets te reinigen op een speciaal ingerichte fietsen afspuitplaats.
Meer informatie over deze tocht is te vinden op: www.wintermarathon.nl

De Wilgenweard Wintermarathon wordt georganiseerd door Wielerclub Cycling Lemelerveld. www.cyclinglemelerveld.nl

deel deze pagina: