Uitvaartbloemist Eindhoven

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 03-03-2016
Bloemen zeggen meer dan duizend woorden. Vooral tijdens een afscheid, waar woorden snel te kort komen. Belangrijk is daarom om een prachtig rouwwerk te laten maken waar veel aandacht wordt besteed aan uw wensen en voorkeuren. De uitvaartbloemist in Eindhoven bundelt uw persoonlijke verhalen met hun creativiteit en creëren het rouwwerk dat uw verhaal vertelt.

Uitvaartbloemist Oogenlust
Marcel en Monique van Dijk nemen in 1980 een bloemenwinkel in Veldhoven. Zij zijn beide opgeleid tot bloembinder en hebben een uitgesproken visie op het gebied van bloemenambacht. Ook hebben zij beide een voorliefde voor dingen uit de natuur. Emoties vertalen zij in sfeervolle creaties. Creaties die uw zintuigen doen prikkelen. Vanuit hun bloemambacht geven zij invulling aan bijzondere en memorabele momenten in het leven. Dus ook het meest trieste moment in uw leven: afscheid.

Oogenlust zorgt niet alleen voor herkenbaarheid in hun creaties, maar ook dat de creaties met de tijd meegaan. De rouwwerken van nu zijn niet meer die van vroeger. Vroeger was het niet geoorloofd een bont en vrolijk stuk voor een afscheid te creëren. Dit kwam doordat de kleur wit een meer rouwende functie had toentertijd. Bonte rouwwerken passen bij de tijd van tegenwoordig.

Rouwwerken in de regio Eindhoven
Voor elk bijzonder moment in uw leven kunt u terecht bij Oogenlust, maar vooral wanneer er zich een tragisch moment voordoet. Oogenlust zorgt er namelijk voor dat uw persoonlijke verhalen vertaald worden naar een mooi afscheidsbloemstuk. Dit doen zij met hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit bloemen.