Uitzending gemist België

Persbericht geplaatst door bosmanict op 20-12-2013

Vind je het ook zo vervelend als je favoriete televisie programma net op een moment wordt uitgezonden als je niet in de gelegenheid bent om te kijken? Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben, soms heb je een verjaardag, een andere keer moet je overwerken. Hoe dan ook, het blijft erg vervelend als je niet kunt kijken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossing voor bedacht. Deze oplossingen zijn gekomen sinds het internet bestaat. Zonder internet had je deze oplossingen niet gehad. We hebben het namelijk over uitzending gemist. Je kent de Nederlandse versie van uitzending gemist vast wel. Voor de publieke omroepen kun je vooralsnog gratis uitzendingen terugkijken. Wil je uitzendingen van bijvoorbeeld RTL4 of 5 terugkijken, dan moet je voor sommige programma’s wel wat betalen. In dit artikel willen wij graag kijken naar de Belgische televisie zenders. Want niet alleen de Nederlandse zenders kennen interessante programma’s. Ook in België worden programma’s uitgezonden die de moeite waard zijn om te kijken.

Uitzending gemist België
Misschien vraag je je af over er zoiets bestaat als uitzending gemist België. Voor zover wij weten niet. Er is niet één website waarop de verschillende omroepen en programma’s staan met daarbij de verschillende uitzendingen, zoiets als de Nederlandse uitzending gemist. Maar als dit niet bestaat, hoe kun je dan uitzendingen van de Belgische televisie terugkijken? De oplossing hiervoor is het raadplegen van de websites van de betreffende omroepen. Stel dat je op Canvas een leuke uitzending wilt terugkijken, dan kun je hiervoor de website canvas.be bezoeken. Op de website kun je vervolgens een uitzending opzoeken die eerder op de televisie is uitgezonden.

Kortom, uitzending gemist zoals in Nederland bestaat niet in België, maar dat betekent niet dat je niks kunt terugkijken. Je kunt de websites van de omroepen raadplegen en op die manier genieten van een eerder uitgezonden uitzending.