UNC Plus Delta breidt de dienstverlening verder uit

Persbericht geplaatst door UNC Plus Delta op 16-02-2017
Niek Wigman
UNC Plus Delta breidt de dienstverlening verder uit
Recruitment, Detachering & Interim diensten is de nieuwste tak

UNC Plus Delta heeft de dienstverlening uitgebreid met Recruitment, Detachering en Interim diensten. Binnen deze tak helpt UNC Plus Delta bedrijven bij het vinden van de meest geschikte verbeterprofessionals. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan dit op basis van detachering voor tijdelijke rollen of voor de invulling van een vast positie middels Werving & Selectie.

“Een logische vervolgstap”

Volgens Algemeen Directeur Jeroen van Schreven is deze uitbreiding van de diensten een ‘logische vervolgstap’:

“In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 7.000 mensen opgeleid tot verbeterprofessionals. Wij kennen daarom als geen ander de beste kandidaten in de markt. Het is dan ook een logische vervolgstap om deze kennis in te zetten en zo de meest geschikte kandidaat voor onze klanten te vinden. Jaarlijks helpen onze consultants meer dan 200 bedrijven om onbenut potentieel te zien én te verzilveren. Door te zorgen dat zij de beste mensen op de juiste plek hebben, helpen we ze verder bij het verbeteren van de organisatie én de BV Nederland.”

Uitbreiding van de directie

Om de Recruitment, Detachering en Interim diensten te vormen en een vliegende start te geven is de directie van UNC Plus Delta uitgebreid. Niek Wigman is aangesteld als Directeur Recruitment, Detachering & Interim en komt over van MB-ALL waar hij als Directeur actief was. Niek heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan met Recruitment & Detachering. Met de toevoeging van Niek aan de directie bestaat deze nu uit zeven leden;
 • Jeroen van Schreven, Algemeen Directeur
 • Wilbert Hoevenaars, Directeur Business Development
 • Wilco Bloem, Financieel Directeur
 • Joris van de Lindeloof, Directeur Onderwijs
 • Rene van de Looij, Commercieel Directeur
 • Jof Houben, Operationeel Directeur
 • Niek Wigman, Directeur Recruitment, Detachering & Interim

 • Over UNC Plus Delta

  UNC Pus Delta is de nationale marktleider op het gebied van Lean, Lean Six Sigma & Agile opleidingen en implementaties. Jaarlijks leidt de organisatie meer dan 2000 verbeterprofessionals op en helpt meer dan 200 bedrijven om miljoenen aan onbenut potentieel te herkennen en te verzilveren.

  Als autoriteit in de markt is UNC Plus Delta de motor achter www.sixsigma.nl, hét platform voor Lean, Lean Six Sigma & Agile. De gedeelde kennis op het platform is afkomstig van de consultants van UNC Plus Delta. Dit leidt tot artikelen die volledig gebaseerd zijn op de dagelijkse praktijk.

  Meer informatie over UNC Plus Delta en de uitbreiding van de dienstverlening is na te lezen op www.uncplusdelta.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Niek Wigman via n.wigman@uncplusdelta.nl of 020 – 345 3015.
  deel deze pagina:
  Meer van UNC Plus Delta:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van UNC Plus Delta: