UNC Plus Delta lanceert Blended Learning

Persbericht geplaatst door UNC Plus Delta op 13-04-2017
UNC Plus Delta lanceert Blended Learning
UNC Plus Delta lanceert Blended Learning
Een interactief leerproces dat digitaal en klassikaal combineert
UNC Plus Delta heeft het opleidingsaanbod uitgebreid met Blended Learning. Deze vernieuwde opleidingsmethode combineert digitaal met klassikaal leren. Hierdoor kunnen de deelnemers veel flexibeler hun tijd indelen en tegelijkertijd een hoger rendement halen uit de gevolgde opleiding.

“Onze wereld verandert en zo ook hoe we willen leren”
Volgens Joris van de Lindeloof, Directeur bij UNC Plus Delta, gaan klassikale trainingen steeds meer tot het verleden behoren:
“Een opleiding volledig klassikaal volgen gaat steeds meer tot het verleden behoren. Cursisten eisen een veel interactiever leerproces en dat is waar Blended Learning zich perfect voor leent. Cursisten leren in een eigen tempo en de klassikale sessies richten zich meer op intervisie: leren van elkaar én met elkaar. Wij geloven dat ‘het kennen van de theorie’ niet voldoende is om de leerstof optimaal te kunnen gebruiken, daarom kiezen wij voor een Blended Learning traject en niet voor een volledig online variant. Door de klassikale sessies kunnen we de praktische kennis verder uitdiepen.”

Verhoogd rendement op de opleiding
UNC Plus Delta stelt dat het volgen van een Blended Learning-traject het rendement op de opleiding vergroot, zowel voor de cursist als voor zijn of haar werkgever.
Joris van de Lindeloof: “Cursisten en werkgevers van cursisten willen niet meer hele aaneengesloten dagen van de werkplek weg zijn. Zij willen leren wanneer het hen uitkomt en niet persé wanneer het de opleider het beste uitkomt. Wij hebben voor een aantal van onze klanten al Blended Learning trajecten gefaciliteerd en we merken dat cursisten een veel hoger rendement halen uit deze opleidingen in vergelijking met de traditionele trainingen. De stof beklijft namelijk veel beter wanneer dit in het eigen tempo en op een zelfgekozen tijdstip wordt geleerd. Door het digitale gedeelte van de opleiding kunnen cursisten zelf bepalen hoe vaak ze stof herhalen, welke stof ze exact willen leren en kunnen ze naar wens de benodigde informatie downloaden. Al dit, gecombineerd met een efficiënter leerproces, leidt tot een verbeterd resultaat.”

Volledig Blended Learning Curriculum
Vooralsnog biedt UNC Plus Delta de Orange Belt in Lean aan via het Blended Learning-traject. Volgens Joris van de Lindeloof wordt nu de laatste hand gelegd aan de volgende opleidingstrajecten en zullen op korte termijn de Lean Six Sigma Orange Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Green Belt in Lean worden toegevoegd aan het curriculum.

Over UNC Plus Delta
UNC Pus Delta is de nationale marktleider op het gebied van Lean, Lean Six Sigma & Agile opleidingen en implementaties. Jaarlijks leiden zij meer dan 3500 verbeterprofessionals op en helpen zij meer dan 200 bedrijven om miljoenen aan onbenut potentieel te herkennen en te verzilveren.
Als autoriteit in de markt is UNC Plus Delta de motor achter www.sixsigma.nl, hét platform voor Lean, Lean Six Sigma & Agile. De gedeelde kennis op het platform is afkomstig van de consultants van UNC Plus Delta. Dit leidt tot artikelen die volledig gebaseerd zijn op de dagelijkse praktijk.
Meer informatie over UNC Plus Delta en de uitbreiding van de dienstverlening is na te lezen op www.uncplusdelta.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Joris van de Lindeloof via info@uncplusdelta.nl of 020 – 345 3015.
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van UNC Plus Delta: