Uniek reserveringssysteem voor vakantieverblijven

Persbericht geplaatst door meerict op 15-09-2012
Uniek reserveringssysteem voor vakantieverblijven

Sinds 15 september 2012 heeft UwBoeking.com een uniek reserverings- en boekingssysteem gelanceerd speciaal voor eigenaren / verhuurders van één of meerdere vakantieverblijven. Het systeem verzorgd de boeking en natuurlijk de complete administratieve afhandeling van de complete boeking.

Hoe werkt het
U krijgt UwBoeking.com een eigen (op uw website te integreren) bezettingskalender die altijd actueel is, u kunt per boekingsperiode een prijs aangeven, de bijkomende kosten zijn per vakantieverblijf zeer eenvoudig te definiëren en het mailverkeer naar de boeker is geheel naar eigen wens aan te passen. U kunt uw bezetting, prijzen etc. vanaf iedere computer (met internetaansluiting) aanpassen.

Het systeem factureert ook uit uw naam direct aan de huurder, de huurder betaald het verschuldigde bedrag natuurlijk rechtstreeks aan u middels iDEAL of overboeking. Na inrichten van het systeem via de website UwBoeking.com heeft u geen omkijken meer naar uw reserveringen en boekingen. Verhuurt u het vakantieverblijf via een touroperator of andere weg, dan kunt u middels 1 klik de betreffende periode op bezet zetten.

Het reserveringssysteem werkt niet zoals alle andere systemen, het is veel geavanceerder en kan eenvoudig middels kopiëren en plakken van een kleine code, direct op uw website worden ingevoegd. Ook worden er afspraken gemaakt met advertentiewebsites om daar ook ruimte te maken voor de code, zo heeft u altijd op de verschillende websites een actuele bezettingskalender en kan er vanaf die websites rechtstreeks geboekt worden.

Demonstratie
Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons kantoor voor een uitgebreide demonstratie van het systeem, maar u kunt het natuurlijk ook online bekijken.

Demo op een vakantiehuizen website vindt u hier:
http://www.vakantiehuizen-reuzengebergte.nl/index.php/bezetting-nas-domek

Demo van een kale link vindt u hier:
http://www.uwboeking.com/class/class.getModule.php?userModuleID=2e0aca891f2a8aedf265edf533a6d9a8&userItem=4

Demo op een advertentiewebsite vindt u hier:
http://toeristeninformatie.eu/Tsjechie/149/Vakantiehuis-8-10-pers-Reuzengebergte-Tsjechie.html

deel deze pagina: