Universit versterkt met nieuwe CCO en CTO

Persbericht geplaatst door Influx PR op 09-12-2015
Universit versterkt met nieuwe CCO en CTO
Daan van der Lugt en Remi Caron nieuwe leden Universit-managementteam.

Amsterdam, 9 december 2015 -- Universit breidt het managementteam uit met Daan van der Lugt als Chief Commercial Officer (CCO) en Remi Caron als Chief Technology Officer (CTO). Met deze uitbreiding wordt concreet invulling gegeven aan de ambitie van Universit om het standaard platform te worden voor operators, distributeurs, telecom resellers en managed service providers die mobiele werkplekken, bestaande uit de juiste mix van hardware, connectivity en clouddiensten, beheren voor hun klanten.
Vorige maand werd Universit in de markt gezet als nieuwe merknaam voor het platform dat in de afgelopen 18 maanden onder regie van CEO Ron van Bijsterveld is ontwikkeld. Over die stap en de uitbreiding van zijn MT zegt Van Bijsterveld: "De visie van Universit slaat duidelijk aan bij de grote partijen in de IT- en Telecommarkt. Bedrijven verwachten mobiele werkplekken in de vorm van een dienst bij hun ICT-leverancier af te kunnen nemen. Universit biedt als enige een complete suite om dit proces van A tot Z te managen en te controleren. Met Daan van de Lugt en Remi Caron hebben we nu twee zeer ervaren krachten aan boord die passen bij onze ambities om een grote internationale speler te worden."


Daan van der Lugt (42) is gestart als Chief Commercial Officer (CCO) bijUniversit, Hij is verantwoordelijk voor de sales en marketing van het Universit platform. De rode draad in de carrière van Daan van der Lugt is software platformen en een vroege focus op mobiel. De laatste jaren werkte hij bij Service2Media in het domein van mobiele applicaties en clouddiensten die via een partnerkanaal worden gedistribueerd naar eindklanten. Over zijn nieuwe functie zegt hij: "Ik ben gevallen voor de visie en de kansen die Universit biedt in deze snelgroeiende markt. Het leveren van services rondom complete mobiele werkplekken is niet meer de toekomst, maar nu volop aan de gang. Aangezien het faciliteren van de verkoop, de inkoop en het beheer en de levering van mobiele services het doel is van Universit, is dit dus een uitgelezen moment om in te stappen."


Remi G.J. Caron (47) is gestart als Chief Technical Officer (CTO) bijUniversit, Hij is verantwoordelijk voor de technische innovaties en verdere ontwikkeling van het Universit platform. Over zijn stap naar Universit zegt hij: "De adoptie van de cloud is volop aan de gang, waarbij organisaties niet meer mobile first, maar mobile only wensen. Het is daarom dat ik zo enthousiast ben over het Universit platform. Dit platform vormt hét neutrale middelpunt tussen vraag, aanbod en implementatie. Het is fantastisch om vanuit dat spectrum mee te kunnen bouwen. Eerder werkte Remi Caron op technische functies bij onder meer iFunds en the Newmotion.


Universit B.V. - Van Diemenstraat 148 - 1013 CN AMSTERDAM
telefoon + 31 (0) 202 403 672 - website www.universitplatform.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: