Urbanista Headphones nu te koop in Nederland via Trendigo.nl

Persbericht geplaatst door Trendigo op 25-06-2014
Urbanista Headphones nu te koop in Nederland via Trendigo.nl
Vanaf deze week zijn de trendy en hippe, maar vooral betaalbare headphones van Urbanista in Nederland te koop via Trendigo.nl, dé webwinkel voor trendy smartphone en tablet accessoires.
De Urbanista headphones zijn er in diverse stijlen. Ze hebben hippe namen zoals Copenhagen Gun Metal of Oslo Dark Clown. Wat ze verder nog onderscheidt van andere merken is de geweldige geluidskwaliteit gekoppeld aan het frisse, strakke design. Niet voor niets zegt men bij Urbanista zelf: Urbanista is not a product. It's you.
Kies uit de 20 modellen Urbanista headphones via onze speciale themapagina: http://www.trendigo.nl/acties-en-themas/themapagina-urbanista. Je vindt daar alle modellen die op dit moment verkrijgbaar zijn.
Wat dacht je van de zeer strakke Copenhagen Gun Metal headphone? Naast de uitstekende geluidskwaliteit is dit een headphone waarmee je gezien mag worden. Mooi strak ontworpen met een perfecte pasvorm. En al te bestellen voor €59,95 inclusief bezorging!
Bekijk alle Urbanista headphones en maak je keuze via http://www.trendigo.nl/acties-en-themas/themapagina-urbanista. Dan kun je snel gaan genieten en jouw outfit compleet maken met de Urbanista van jouw keuze.