Vaderdagontbijten vliegen op Vaderdag...

Persbericht geplaatst door noorderland op 24-05-2016
Vaderdag ontbijt
Vaderdagontbijten vliegen op Vaderdag de deur uit bij Ontbijtservice Noorderland.
Een smakelijke en verrassende manier om alle lieve, fijne,gekke, gezellige, stoere, speciale vaders in Groningen en Drenthe te verwennen en bedanken met een uitgebreid Vaderdag ontbijt.
De Vaderdag ontbijten zijn rijkelijk gevuld met onder andere kraakverse roomboter Croissants, knapperige pistoletten, vers gebakken chocolade muffins en huisgemaakte jam. Goede belegsoorten zoals beenham, Filet American met een zacht wit broodje, grove Ardennerpaté en Old Amsterdam kaas. Om te snoepen een lief, klein gebakje en een enorme Belgische wafel gevuld met Kersencompote. De sinaasappels worden 's morgens vers geperst, koffie en thee gloeiend heet geschonken aan huis geleverd en natuurlijk ontbreekt een lekker warm scharreleitje niet.
Een luxe ontbijt dus, die je ook als brunch of als lunch kan bestellen, de ontbijten worden zeker tot 13.00 uur thuisbezorgd.
Liefde voor de vaders gaat dus letterlijk door de maag met zo'n heerlijk Vaderdag ontbijt!
Wanneer de moeders ook een ontbijtje mee willen eten biedt Ontbijtservice Noorderland ook de mogelijkheid een Moederontbijt erbij te bestellen om samen te kunnen genieten. Een lekker ontbijt, meer bescheiden natuurlijk want het is geen Moederdag meer!
Daar Vaderdag één van de drukste dagen van het jaar is voor de ontbijtservice wordt aangeraden tijdig te bestellen want ondanks extra inzet en om de kwaliteit van de ontbijten hoog te houden, is het aantal plaatsen beperkt.
Bij Ontbijtservice Noorderland kan je nu al online het Vaderdagontbijt betstellen op http://ontbijtservice-noorderland.nl/ of telefonisch op 0616688744. Ontbijtbezorging in de Provincies Groningen en Drenthe vanf 6.00 uur tot 13.00 uur