Vakantiebeurs: Maak een leuke foto op de Rwanda-stand, win een ticket naar Rwanda!

Persbericht geplaatst door Ambassade van Rwanda op 09-01-2015
Vakantiebeurs: Maak een leuke foto op de Rwanda-stand, win een ticket naar Rwanda!
Lokale reisorganisaties en traditionele dans uit Rwanda op Vakantiebeurs 2015
Maak een leuke foto op de stand en win een ticket naar Rwanda!
Rwanda wordt ook wel het ‘land van de duizend heuvels’ genoemd en het aantal bezoekers groeit elk jaar gestaag. De Rwanda Development Board (RDB) grijpt de aanwezigheid op de Vakantiebeurs 2015 aan om zowel de Nederlandse consument als de reiswereld te informeren dat Rwanda naast de gorilla’s in Volcanoes National Park nog meer bijzondere bezienswaardigheden heeft, zoals de natuurreservaten Akagera NP (savanne) en Nyungwe NP (subtropisch woud), de verschillende koffie- en theeplantages die bezocht kunnen worden of de 227 kilometer lange ‘Congo Nile Trail’ langs het Kivu-meer, welke te voet, per fiets of 4WD wordt afgelegd en waar overnacht wordt bij de lokale bevolking.
Rwanda op Vakantiebeurs 2015
De Rwanda stand bevindt zich in hal 2 (stand nummer C050) en naast een vertegenwoordiging van de Rwanda Development Board en de Ambassade van Rwanda in Den Haag zijn er 4 reisorganisaties uit Rwanda aanwezig, te weten Access Rwanda Safaris, Amahoro Tours, Mercator Assistance Tours & Safaris en East Africa Eco Explorer.
Dit jaar heeft Rwanda naast de traditionele dans voor de stand nog een leuke actie in petto, want op de stand is er een foto-cabine waar consumenten gratis in Rwanda-stijl op de foto kunnen. De foto is direct klaar om mee naar huis te nemen en wordt op www.facebook.com/travelrwanda gezet. De foto’s die op 31 januari de meeste likes hebben, winnen een ticket naar Rwanda met RwandAir.
Verder zal er op het Afrika Terras in hal 2 van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari van 12.30-12.45 uur een korte film over Rwanda worden vertoond gevolgd door een optreden van de Rwandese dansgroep.
Meer informatie:
Rwanda Development Board www.rdb.rw
Ambassade van Rwanda www.netherlands.embassy.gov.rw
Acces Rwanda Safaris www.access-rwanda-safaris.com
Amahoro Tours www.amahoro-tours.com
East Africa Eco Explorer www.eastafricaexplorer.com
Mercator Assistance www.mercatorassistance.rw
RwandAir www.rwandair.com

Voor de redactie:

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie over dit onderwerp en aanvragen voor een interview kunt u contact opnemen met: Willem Versteegh, willem@likizomarketing.com, 06 41 522 746.

Ambassade van Rwanda in Nederland

Johan van Oldenbarneveltlaan 9b, 2582 NE Den Haag

T: +31 70 392 65 71 W: www.netherlands.embassy.gov.rw