Vakantiepark het Stoetenslagh biedt in 2014 een nieuwe accommodatie aan!

Persbericht geplaatst door Vakantiepark het Stoetenslagh op 06-12-2013
Vakantiepark het Stoetenslagh biedt in 2014 een nieuwe accommodatie aan!

Vakantiepark het Stoetenslagh biedt vanaf 2014 een nieuwe accommodatie aan in de verhuur. Vanaf 2014 kunnen de gasten ook een strandchalet aan het water boeken. De gasten kunnen dan genieten van een luxe strandvakantie in Overijssel. De strandchalets moeten nog geplaatst worden, dit gebeurt begin 2014. Er worden acht strandchalets geplaats bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Deze komen op de velden Fijnspar, Jeneverbes, Hazelaar en Gouden regen.

In de strandchalet zullen de gasten niets ontbreken. De strandchalets zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Net als de luxe chalet die Stoetenslagh aanbiedt, heeft de strandchalet naast de standaard inrichting ook een vaatwasser en terrasverwarmer. Ook bedlinnen is standaard bij de prijs inbegrepen. De strandchalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben een unieke locatie aan de recreatieplas.

Naast de nieuwe strandchalets staan er nog meer veranderingen gepland. Zo komt er ook een nieuwe indoor hal voor een overdekte strandbeleving. In deze hal zal de animatie voortaan plaatsvinden. Hier komt namelijk een groot podium voor de shows, spelavonden, karaoke en vele andere activiteiten.

Door al deze veranderingen zal Vakantiepark het Stoetenslagh blijven werken aan een verrassende strandvakantie in Overijssel. Ieder jaar probeert het park weer iets nieuws en verrassends aan te bieden om gasten te blijven aantrekken. Voor het boeken van een vakantie bij Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u kijken op www.stoetenslagh.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Vakantiepark het Stoetenslagh: