Vakblad Kleur & Stijl viert 5-jarig jubileum

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 10-03-2011
Vakblad Kleur & Stijl viert 5-jarig jubileum

Westzaan, 10 maart 2011 – Dit jaar viert vakblad Kleur & Stijl het 5-jarig jubileum. Het vakblad voor kleur- en stijladviseurs, kappers en visagisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als professionele partner in de branche en kan terugkijken op een aantal bijzondere mijlpalen in deze jaren.

Carla van den Puttelaar - uitgever van het vakblad - is enthousiast over de groei de afgelopen jaren: “Steeds meer mensen zien in dat juist de combinatie van kapsel, make-up en stijl nauw met elkaar verbonden zijn.” Ook ANBOS, waar inmiddels een nauwe samenwerking mee is ontstaan, zag duidelijk de meerwaarde van het vakblad. Daarnaast werden afgelopen jaar de inspanningen van Carla van den Puttelaar beloond met de titel ‘Beste Zaanse zakenvrouw van het jaar 2010’.

Vakblad Kleur & Stijl heeft in die 5 jaar niet stilgezeten. Zo is het blad, dat vier keer per jaar verschijnt, ook al geruime tijd in een online versie beschikbaar, is Kleur & Stijl ook op Twitter (@kleurenstijl) te volgen en wordt er regelmatig een nieuwe blog op de website geplaatst met het laatste nieuws. Wie op de hoogte wil blijven kan zich daarbij ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Carla: “We zien dat we echt een behoefte vervullen in de markt en worden ook steeds meer ingeschakeld door de branche. Zo ben ik onlangs jurylid geweest bij de Coiffure en Beauty Award en geef ik tijdens de Beautybeurs op 26 t/m 28 maart een lezing over trends.”

Vakblad Kleur & Stijl viert dit 5-jarige jubileum met een cadeau voor iedereen. Abonnees ontvangen een speciaal voor het vakblad vervaardigde hanger voor aan een ketting en nieuwe abonnees kunnen rekenen op een andere speciaal gemaakte hanger, inclusief ketting. Daarnaast doneert Kleur & Stijl voor ieder nieuw afgesloten abonnement €5,- aan Pink Ribbon.

Over Vakblad Kleur & Stijl
Het vakblad Kleur & Stijl komt viermaal per jaar uit. Wilt u meer informatie over het vakblad Kleur & Stijl of wilt u abonnee worden? Bel dan voor meer informatie met 075-640 7825 of kijk op www.vakbladkleurenstijl.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht en eventueel ondersteunend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Carla van den Puttelaar, hoofdredacteur vakblad Kleur & Stijl, telefoonnummer: 075-640 7825, e-mail: info@vakbladkleurenstijl.nl.

Adresgegevens
vakblad Kleur & Stijl
Het Welvaren 6
1551 AV Westzaan
Tel: 075-640 7825
www.vakbladkleurenstijl.nl