Van Benthem & Keulen besteedt beheer ICT-omgeving uit aan Xinno

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-07-2016
Van Benthem & Keulen besteedt beheer ICT-omgeving uit aan Xinno
Innoverende brug slaan tussen technische oplossingen en de juridische gebruiker

Amsterdam / Utrecht, 11 juli 2016 -- Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat uit Utrecht heeft in Xinno de partner gevonden voor het beheer van de ICT-systemen die het kantoor gebruikt. De ICT-omgeving waarvan de 140 medewerkers gebruik maken, is gebaseerd op een Windows-omgeving met remote desktop services en onder meer iManage Work (voorheen HP Worksite).

Van Benthem & Keulen directeur Johan Koggink: "Wij willen de advocatuur en het notariaat innoverend inrichten. Als innovatief kantoor kijk je dan naar een dienstverlener die daar naadloos op aansluit. Onder andere door de juiste technische kennis. Xinno heeft die technische kennis èn vooral ook de kennis over de juridische markt, de werkwijze en de processen.”

Xinno heeft al eerder advies gegeven over de inrichting van het netwerk. Nu komt het systeembeheer erbij.
Voor Van Benthem & Keulen is het belangrijk dat, naast het beheer van de huidige ’on premise’ ICT-omgeving, Xinno ook als klankbord kan fungeren voor de toekomstige ontwikkelingen. “Medewerkers verwachten dat de (juridische) systemen gewoon doen wat ze moeten doen”, stelt Johan Koggink, “en bijvoorbeeld op ons netwerk vanaf thuis of onderweg werken is nu al mogelijk. Maar we moeten blijven inspelen op de toekomst en voortdurend innoveren. Dat zal zeker betekenen dat we een aantal pakketten ook als SaaS (Software as a Service) zullen gaan gebruiken. Met Xinno hebben we de juiste partner gevonden om de volgende innoverende stap binnen de juridische dienstverlening te zetten.”

“Advisering over de IT-visie en -strategie blijft ook een belangrijk onderdeel van de overeenkomst”, stelt Ramon van den Heuvel, directeur Xinno. “Wij zijn er trots op dat Van Benthem & Keulen ons heeft gekozen voor het beheer en de ondersteuning omdat Xinno met de ervaring binnen IT en advocatuur de brug kan slaan tussen technische oplossingen en de juridische gebruiker.”

Voor de redactie:


Over Van Benthem & Keulen
Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met circa 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Het kantoor richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en vermogende particulieren. Daarnaast is het sterk vertegenwoordigd in de financiële sector, automotive, retail, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Van Benthem & Keulen is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen. Van Benthem & Keulen gelooft in pro-actieve dienstverlening, hanteert een pragmatische aanpak en maakt hoogwaardige dienstverlening toegankelijk met een uniek serviceconcept: vanDienst.
www.vbk.nl

Over Xinno
Xinno adviseert en levert ICT-oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners. Door de ruime ervaring met ICT-oplossingen bij middelgrote en grote advocatenkantoren beschikken de professionals van Xinno over de unieke combinatie van de kennis van branchespecifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve ICT-oplossingen voor de juridische dienstverleners. Xinno is daarmee als geen ander in staat producten, diensten en ideeën optimaal af te stemmen op de behoefte van de juridische professional.
www.xinno.nl

Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: xinno@influx-pr.com, tel.: 055 366 3034
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: