Van Franse wetgeving tot relatiegeschenk

Persbericht geplaatst door Remco op 13-07-2012
Van Franse wetgeving tot relatiegeschenk

Wat heeft de Franse wetgeving nu eigenlijk te maken met relatiegeschenken? Dat is de nieuwe wet die ingaat per 1 juli op de Franse wegen. Vanaf dat moment is elke automobilist aldaar verplicht om een alcoholtester aan boord te hebben die voldoet aan de Franse ‘NF’-norm.

Er zijn door de enorme vraag naar testers inmiddels al heel wat tekorten ontstaan. Wanneer u dus uw vakantie heeft gepland in de periode na 1 juli wordt het lastig om goed voorzien de straat op te gaan…

Maakt u zich echter geen zorgen, tot 1 november zal de Franse politie het houden bij het uitdelen van waarschuwingen. De boete die u ontvangt na 1 november 2012 zal niet schikbarend hoog zijn, waarschijnlijk ligt deze rond de 11 euro.

Leveranciers van relatiegeschenken lijken echter al goed voorbereid op de komende wijziging in de wet. Zij hebben al grote hoeveelheden alcoholtesters, voorzien van keurmerken, op voorraad. Zo is het voor verschillende klantgroepen extra makkelijk om zakelijke relaties, of dit nu klanten zijn of medewerkers, een leuke vakantieattentie te geven.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Remco: