Vangrail komt naar de 25ste editie Dutchweek

Persbericht geplaatst door SnowtimeTravel op 24-02-2016
Snowtime Travel
De 25ste Dutchweek vindt dit jaar plaats van 30 april tot en met 7 mei, in de meivakantie. Snowtime organiseert de Dutchweek sinds 1991 in Val Thorens, Frankrijk. Het zilveren jubileum wordt een zeer speciale editie. De Friese band Vangrail zal drie keer optreden tijdens dit spectaculaire evenement, in de Dutchweek feesttent en op de piste bij Chalet de la Marine.

De Nederlandse band Vangrail brak door in 2006 en is vooral bekend door de hits "Ik Mis Je", "Heerlijke Heerlijkheid" en "Leven na de Liefde”. Vangrail bestaat uit vijf bandleden: Raynaud Ritsma (zanger/gitaar), Dirk Lennart Hogeveen (gitaar), Wiebe de Jong (toetsen), Jort Landman (bas) en Sander de Groot (drums). Vangrail maakt dit jaar alweer voor de derde keer deel uit van de Dutchweek line-up. Naast Vangrail treedt tijdens de Dutchweek ook The Tour en de Nederpop All Stars op en presenteert muziekliefhebber Leo Blokhuis de Top2300 PopQuiz.

De Dutchweek, georganiseerd door Snowtime, is een populair wintersportevenement dat dient ter afsluiting van het wintersportseizoen. Meer dan 6000 Nederlanders komen op dit evenement af. Val Thorens is het hoogstgelegen skidorp van Europa en biedt daardoor veel sneeuwzekerheid, tot laat in het seizoen. Naast de après-ski festiviteiten worden er tijdens de Dutchweek meer activiteiten georganiseerd en is er van alles te doen voor kinderen, zoals Nederlandse ski- en snowboardlessen, lunchopvang en kinderdisco's.

Meer informatie
https://www.snowtime.nl/evenement/snowtime-dutchweek-val-thorens/
https://vimeo.com/15497780
deel deze pagina: