Vaxon Networks en MaxiTEL bieden staters compleet internet en telefoon pakket

Persbericht geplaatst door bernardb op 09-09-2011
Vaxon Networks en MaxiTEL bieden staters compleet internet en telefoon pakket

Bij het starten van een eigen zaak hebben nieuwe ondernemers het al druk zat om allerlei zaken uit te zoeken en regelen. Om er voor te zorgen dat de nieuwe ondernemers een aantal basis zaken al van hun lijst kunnen schrappen, biedt Vaxon Networks in samenwerking met MaxiTEL een compleet internet en telefoon pakket aan. De ‘Starter’ krijgt een eigen internet domein, webruimte voor zijn website, een vast nummer in eigen regio en een mobiel telefoonnummer voor € 7,10 per maand.

Starters willen natuurlijk snel beginnen met zaken doen en besteden het liefst niet te veel tijd aan het regelen van allerlei zaken. Het is wel belangrijk om zaken op orde te hebben en daarbij moet ‘bereikbaar zijn’ niet worden overgeslagen. Klanten moeten immers de nieuwe onderneming wel kunnen vinden.

De website van een bedrijf wordt steeds belangrijker en is onmisbaar in het bedrijfsleven. Steeds meer mensen slaan de stap van de gouden gids over en gaan meteen even ‘googlen’ als ze ergens naar op zoek zijn.

Dit betekent dat de website eventueel het eerste contact kan zijn met een potentiele klant. Daarom bieden Vaxon Networks en Maxitel een compleet pakket aan om starters bereikbaar te maken. Het bestaat uit 4 pakketten, als bijvoorbeeld een ondernemer geen mobiel nummer nodig heeft dan kiest hij/zij een ander pakket. Elk pakket bestaat minimaal uit een internet domeinnaam en 200Mb webruimte op internet.

Over Vaxon Networks

Vaxon Networks levert diensten tegen beste kwaliteit en service. Gericht op het aanbieden van een totaal ICT pakket. Al meer dan negen jaar maakt Vaxon Networks ICT producten beschikbaar voor iedereen die rekent op betrouwbaarheid en service. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw organisatie.

Over MaxiTEL Telecom

Als zakelijke telecom aanbieder bieden wij onze afnemers betrouwbare betaalbare telefonie verbindingen (VoIP), mobiele telecom, internet verbinding, sms diensten. Zekerheid speelt een grote rol voor onze klanten en staat daarom hoog in het vaandel bij MaxiTEL Telecom.

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Vaxon Networks
Jac. P. Thijsseweg 1
2408 ER Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 820 045
E-mail: info@vaxon.nl
Website: www.vaxon.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van bernardb: