Veelzijdig meubelprogramma Sphinx 345 uitgebreid met drie nieuwe kleuren

Persbericht geplaatst door Presstige Public Relations op 23-09-2014
Veelzijdig meubelprogramma Sphinx 345 uitgebreid met drie nieuwe kleuren

Sphinx 345 meubels nu ook in actueel mat

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT introduceert drie nieuwe, actuele kleuren voor de veelzijdig te combineren meubelelementen van de succesvolle badkamerserie Sphinx 345.
Naast de eigentijdse hoogglanskleuren ‘wit’, ‘bourgogne rood’ en ‘platinagrijs’ biedt de serie nu ook keuze uit wit mat, Lava grijs mat en houtstructuur in eiken naturel De drie nieuwe kleurvarianten voor onderkasten, zijkasten, planchets en spiegelkasten zijn afgestemd op de actuele woontrends, waarin matte, donkere kleuren en elementen met structuur en een natuurlijke uitstraling sfeerbepalend zijn.


De succesvolle, complete badkamerserie van Sphinx biedt hiermee nog meer variatiemogelijkheden voor een sfeervolle inrichting van de badkamer naar eigen stijl en wens. De bandbreedte hierbij reikt van een tijdloos klassieke inrichting tot en met zeer individuele stijlen met extravagante kleurcombinaties van keramiek en meubel-elementen.

Alle meubelelementen en keramische producten uit de serie Sphinx 345 zijn in vorm en functie nauwgezet op elkaar afgestemd. De lade-elementen, onder-, zij- en hoge kasten, de spiegelkast, lichtspiegels en planchets bieden naast royale opberg- en aflegruimte ook ruim baan voor eigenzinnige en onverwachte combinaties van meubels en keramiek. Sphinx 345 biedt vrijheid voor verschillende interpretaties van stijl en sfeer en voor de realisering daarvan in hoogst individuele inrichtingen. Naast een keuze voor een tijdloos moderne inrichting, biedt de speelruimte voor variëren in hoogteverschillen, kleurcombinaties en samenstelling van elementen een creatief platform voor het realiseren van een hoogst individuele en zelfs extravagante badkamersfeer. Bijzondere keuzes zijn bijvoorbeeld de combinatie van de hoge spiegelkast op een staande, lage kast of de combinatie van een lade-element naast een zijkast. Bij de lichtspiegels is er de mogelijkheid om de lichtlijsten bij de installatie vanuit de middenpositie naar links of rechts te verplaatsen voor een bijzonder samenspel met planchets naast of onder de spiegel. De meubelelementen kunnen op diverse manieren met elkaar gecombineerd worden. Dit geeft nieuwe impulsen aan inrichtingsarchitectuur, sfeer en uitstraling.

Het keramiekprogramma biedt een uitgebreide keuze aan wastafels, wandcloset en wandbidet en een staande closetcombinatie. Voor het closet is er keuze uit twee Rimfree-varianten. Het Rimfree wandcloset werd al in 2012 bekroond met de ‘Plus X Award” in de vier categorieën ‘Innovatie’, ‘High Quality’, ‘Design’ en ‘Functionaliteit’. Binnen het assortiment is nu ook een staande diepspoelcombinatie in Rimfree-uitvoering opgenomen. Vanaf het najaar is ook het verkorte wandcloset Sphinx 345 xs, voor de compacte badkamer, verkrijgbaar in een Rimfree-uitvoering.

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is B.V. DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

www.sphinx.nl

Voor de redactie:

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van BV DE SPHINX MAASTRICHT, telefoon 043 – 351 12 51 of door Presstige PR, telefoon 033 – 245 00 70.