Veilingwinnaar veilt voor het goede doel!

Persbericht geplaatst door Veilingwinnaar op 06-06-2014

Zaandam, 06-06-2014. Veilingwinnaar heeft deze keer een wel hele unieke veiling, het is namelijk een veiling voor het goede doel. De stichting heet The art of Charity en het is een particulier initiatief. De stichting helpt boeren in malawi hoe zij beter gebruik kunnen maken van hun grond.

Het systeem dat de stichting The art of Charity hierbij gebruikt heet “Farming God’s Way”. Met dit systeem leren ze hoe ze op 640 m2 voldoende voedsel kunnen verbouwen voor een heel gezin. Met dit biologosch en natuurlijke systeem wordt de grond beschermd tegen erosie en neemt de hand arbeid aanzienlijk af. Om dit project te financieren worden er in de showroom van deze stichting professionele kantoormeubelen verkocht. De netto opbrengst van deze spullen gaat naar het project. Maar deze keer veilt veilingwinnaar de kantoormeubelen voor stichting The art of Charity. Dus ga naar de site en draag uw steentje bij!

Veilingwinnaar heeft altijd een groot aanbod aan horeca apparatuur online staan. Het aanbod verschilt van complete restaurant interieurs, lunchrooms tot afzuigkappen en pizza ovens. Veilingwinnaar B.V. heeft elke week nieuwe veilingen, deze worden geveild via de website www.veilingwinnaar.nl. De veilingen bestaan uit inboedels en restpartijen uit reorganisatie, faillissement of overtollige voorraad dit is in opdracht van curatoren, bedrijven en banken. Als u een bod wilt plaatsen, kunt u zich gratis registreren op de site van veilingwinnaar.