Verbingo! Een sociale pubgame om nieuwe mensen te leren kennen

Persbericht geplaatst door Anne op 18-01-2017
Verbingo!
UTRECHT - Je staat in een café om je heen te kijken. Eigenlijk ben je best nieuwsgierig naar de mensen om je heen. Wie zijn ze? Hoe zijn ze? Maar om nu uit het niets op iemand af te stappen voor een praatje. Dat doe je niet zo snel. Gelukkig is er Verbingo! Met een Verbingo!kaart in de ene hand en in de andere een drankje, ga jij op ontdekkingstocht. Op 8 februari 2017 vindt de eerste editie plaats in Ubica.

Verbingo! is een eenvoudige sociale pubgame voor mensen die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Geen getallen op de Verbingo!kaart, maar grappige, interessante en onverwachte ijsbrekers die het makkelijk maken om op iemand af te stappen. Zo wordt de bekende kroegavond met vrienden getransformeerd tot een uitgaansavond vol verrassende ontmoetingen.

Organisator Anne de Goede: “In een café komen veel leuke en interessante mensen bij elkaar, maar mijn ervaring is dat het niet altijd even makkelijk is om daadwerkelijk met elkaar in gesprek te raken. Je bent met je vrienden aan het praten, je bent bang de ander te storen of je weet niet goed hoe je het gesprek moet starten. Verbingo! is een speelse manier en een goed excuus om dat gesprek toch aan te gaan. Je bent gewoon aan het borrelen met je vrienden en speelt tegelijkertijd het spel om in contact te komen met de andere mensen in het café”.

“Verbingo!” is een coproductie van de Utrechtse organisatie Blik & Blooz en ‘social experience designer’ Joël Vegt. Zij slaan de handen ineen voor een avond vol verrassende ontmoetingen en speelplezier.

Wanneer: woensdag 8 februari, 20:00 uur
Waar: Ubica, Ganzenmarkt 24-26, Utrecht centrum
De kosten bij vóórinschrijving zijn € 6,- inclusief het eerste drankje. Aan de deur € 7,50
Aanmelden kan via www.blikenblooz.nl/verbingo-aanmelden