Verhuizen doe je zelf met de Peacock Citytrailer

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 14-08-2014

Vindt u het inhuren van een verhuisbedrijf te duur? Peacock Selfstore biedt een goede oplossing. Peacock Selfstore heeft een Citytrailer waarmee u zelf kunt verhuizen. De Citytrailer heeft een ruimte van 60 m3 en is compact genoeg om ook in stadcentra prima uit de voeten te kunnen.

Makkelijk en heel voordelig, al vanaf slechts 295,-*. Dat is inclusief het standaard verhuispakket zoals rechts omschreven én inclusief haal- en brengservice. Indien gewenst kunst u het verhuispakket uitbreiden en uiteraard kunnen wij u voorzien van verhuisdozen.

Zo werkt het

De trailer wordt voor 09.00 uur in de ochtend op het afgesproken adres afgeleverd. Vervolgens kan de trailer ingeladen worden en zal onze chauffeur de trailer verplaatsen naar het nieuwe adres. De trailer zal rond 18:00 uur door de chauffeur weer worden opgehaald.

Hulp nodig?

Mankracht nodig? Peacock Selfstore levert extra handen! Kosten: € 30,- per uur per persoon. En met behulp van onze traprobot verhuizen we desgewenst ook uw wasmachine en droger. De traprobot is te huur voor € 50,- (in combinatie met de huur van de Citytrailer, normaal € 100,-).

?* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De huurprijs voor de Citytrailer is exclusief kilometers á € 1,- per km vanaf standplaats De Rijp.

Wilt u meer weten over de verhuisservice? Kijk dan op: http://www.selfstore.nl/doe-het-zelf-verhuizen/.