Verkeersschool Alert

Persbericht geplaatst door Autorijschool Alert op 03-02-2013

Verkeersschool Alert
Verkeersschool Alert is een autorijschool in Delft, de rijschool ligt aan de rand van Den Haag en Delft. Autorijschool Delft geeft les volgens de Alert-Methode. De Alert methode is een autorijles methode die de traditionele rij-opleiding en de RIS (Rij-opleiding In Stappen van het CBR) methodes combineert. Uit de praktijk is gebleken dat beide methodes succesvol zijn- en wij hebben het beste van deze 2 dusdanig gecombineerd om het beste uit beide te halen.

Rijlessen in Delft, Den Haag en Zoetermeer
Verkeersschool Alert is actief in Den Haag en in de omgeving van de stad. De autorijschool geeft ook rijlessen in Zoetermeer, Delft, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp. De rijschool geeft voornamelijk rijlessen in de regio waar zal worden afgereden. Iedereen die bij Verkeersschool Alert zijn of haar praktijk rij-examen gaat doen zal afrijden bij het CBR van Rijswijk.

Slagingspercentage van de autorijschool
Verkeersschool Alert heeft een enorm hoog slagingsgarantie. Door de succesvolle lesmethode van de autorijschool is het slagingsgarantie van de rijschool gestegen naar 65% tot 80%. In Nederland ligt het gemiddelde op ongeveer 40%. Verkeersschool Alert heeft een veel hoger slagingsgarantie kunnen bewerkstelligen.

Lespakketten met slagingsgarantie
De autorijschool in Den Haag, aan de rand van Delft geeft alle studenten die een lespakket afnemen bij de autorijschool 100% slagingsgarantie. Dit betekend dat de rijschool de herkansing van het praktijk examen betaald mocht dit onverhoopt voorkomen. Verkeersschool Alert Den Haag heeft vertrouwen in haar eigen kunnen. Zodoende durven zij deze slagingsgaranties aan haar studenten te geven.

Ga naar de website: verkeersschoolalert.nl

deel deze pagina: