Verrassende ontmoetingen voor singles

Persbericht geplaatst door Anne op 31-12-2015
Caf?-date Event
Verrassende ontmoetingen voor singles

UTRECHT – Singles van 25 tot en met 37 jaar kunnen op zondagmiddag 10 januari komen daten tijdens het Café-date Event bij Venue Utrecht. Een leuke middag met een actief karakter waardoor heel gemakkelijk interessante gesprekken ontstaan.

Organisator Anne de Goede: “Ik ben ervan overtuigd dat je elkaar beter leert kennen wanneer je samen iets te doen hebt. Bij iedere ontmoeting ligt er een kleine opdracht klaar die ervoor zorgt dat het gesprek het alledaagse ontstijgt. Door de speelse opzet hoop ik dat het niet bij van die ‘standaardgesprekjes’ blijft over leeftijd en beroep. Luchtig en tegelijkertijd persoonlijk”.

Het Café-date Event wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan date-events vol verrassende ontmoetingen. Eerder organiseerde zij onder andere een wijnroute voor singles en een date-event speciaal voor mannen met baarden en hun vrouwelijke fans. De events richten zich op nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles in de leeftijdscategorie 25 t/m 45 jaar.

Lijkt het je wat om singles in een ontspannen sfeer te ontmoeten? Schrijf je nú in!
Start om 16:00 uur. Met vanaf 17:45 uur een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Venue Utrecht, Varkensmarkt 16. De kosten zijn € 29,50, inclusief een welkomstdrankje.
Meld jij je vóór 2 januari aan, dan krijg je “Goede voornemens korting” en betaal je niet € 29,50, maar slechts € 22.50.
Aanmelden kan t/m vrijdag 8 januari via www.blikenblooz.nl