Vers van de pers!

Persbericht geplaatst door Bij Kiki op 19-11-2014
Vers van de pers!
Het kindermerk In de dop introduceert een nieuwe babycollectie met rompers, shirtjes, mutsjes en slabbetjes met originele prints. Mooie tinten zoals grijsmelee, legergroen en zwart vormen de basis voor deze items voor de allerkleinste baby’s t/m 12 maanden.
Naast de babycollectie heeft In de dop een kleurrijke collectie T-shirts voor kids t/m 12 jaar. Nieuw dit seizoen zijn de longsleeves in grijsmelee en zwart met stoere prints. Maak de outfit compleet met hippe buttons en andere accessoires van In de dop.
Helemaal vers van de pers zijn de ecru mandjes en etuitjes met In de dop prints. Ze vormen en mooie aanvulling op de kussens, tassen en broodtrommels. Speciaal voor dit winter seizoen zijn er nieuwe prints ontworpen: een panda, beer en egel. Helemaal hip zijn de artikelen met high-shine koper prints!
Tip: de nieuwe collectie is voor het eerst te zien tijdens Flavourites Live!
Vrijdag 21 t/m zondag 23 november van 10.00 – 18.00 uur.
De Kromhouthal - Amsterdam Noord

Over In de dop
Het kindermerk In de dop is opgericht door Kiki Poulisse, concept stylist voor diverse retailbedrijven en ontwerper van artworks en dessins o.a. voor Kitsch Kitchen. Voor de lancering van In de dop heeft Kiki haar jarenlange ervaring in de kindermode en accessoires gecombineerd met het do-it-yourself concept. In de dop organiseert tevens design workshops en kinderfeestjes in de studio in Amsterdam.

Voor de redactie:

Voor meer informatie en high res beeld kunt u contact opnemen met:
In de dop
Kiki Poulisse
T 06 55 701 353
E info@indedop.nl
www.indedop.nl
www.facebook.com/Indedop