Verwarmingmonteurs vergelijken op prijs en kwaliteit

Persbericht geplaatst door Artikelmanager op 07-01-2014

Er is veel aanbod op het internet. Het kan knap lastig zijn om een geschikte monteur te vinden voor uw verwarming en hoe weet u dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf? Kwieq lanceert een nieuw platform waar u snel en eenvoudig het aanbod uit eigen regio vergelijkt. Ook het MKB kan bij ons terecht voor online marketing.

Hoe werkt het?

Plots houdt uw centrale verwarming er mee op. Het kan iedereen overkomen, nu zit u van de ene op de andere dag in de kou. Bij Kwieq vindt u spoedig een ervaren specialist voor de installatie, reparatie of het onderhoud van uw centrale verwarming. Daarnaast verrichten zij alle werkzaamheden aan uw radiator of thermostaat. U bent bij Kwieq gegarandeerd van vakmanschap, omdat de specialisten die wij in ons bestand opnemen aan hoge eisen moeten voldoen. Zij worden geselecteerd op kwaliteit, prijs en bedrijfsvoering. Schakel een professional in voor uw verwarming, dan weet u zeker dat het goed gebeurd.

Ook voor het MKB

De meeste bedrijven hebben niet genoeg kennis in huis om hun website goed vindbaar te maken voor de consument. Een marketingbureau kan uw website in zoekmachines positioneren, maar dit kost u veel geld. Het internet biedt vele kansen voor het MKB. Kwieq positioneert uw website in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. Op deze manier kunnen klanten uw website makkelijker vinden. U bent expert in centrale verwarming, wij in online marketing. Bij het onderdeel 'Uw bedrijf op Kwieq' leest u meer over onze werkwijze.

Stelt u zich eens voor, u woont in Utrecht, typ ‘centrale verwarming Utrecht' in en u krijgt direct een aantal opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. U vindt op ons portal altijd een passende aanbieding van een verwarmingsinstallateur. Interesse in deelname? Kijk eens op Kwieq.nl.