Verwelkom de zomer met sandalen

Persbericht geplaatst door lieke op 01-09-2013

Woensdag 18 juni 2013, de zomer is nu echt in Nederland neergedaald (maar voor hoe lang…). Zuchtend onder de drukkende atmosfeer staan we voor onze kledingkast: tijd voor een luchtige outfit en schoenen waarin je voeten kunnen ademen. Wat is daar beter geschikt voor dan een paar zomerse sandalen?

Het imago van sandalen

Het imago van sandalen is soms wat negatief. Je denkt misschien gauw aan bruinleren sandalen met een paar witte sokken erin, zoals opa of papa ze altijd draagt. Vrouwen hebben het soms over sandaaltjes. Het verkleinwoord krijgt weer het imago “schattig” bestempeld. En schattig is niet altijd de look die je als zelfbewuste vrouw wilt uitstralen.

Waarom we soms zo’n slecht beeld van sandalen hebben is eigenlijk vreemd, want ze zitten heerlijk en tegenwoordig is het aanbod heel gevarieerd. Sandalen komen in allerlei soorten en maten voor. Je hebt modellen met een enkel bandje, met een flinke hak, een sleehak, met of zonder bandje tussen de tenen en ga zo maar door! Ook de herensandalen zijn tegenwoordig in veel meer aantrekkelijke modellen te verkrijgen, meer dan vroeger het geval was.

De trend van de zomer 2013

Sandalen zijn ook deze zomer erg trendy. In het modebeeld verschijnen sandalen met een klein bandje of juist met heel veel bandjes, zoals Romeinse sandalen. Op de catwalk werden metallic sandalen en schoenen gesignaleerd. Sommige fashionista’s durven echt en doen een paar sokken aan. Iets waar we met de 30+ temperatuur van deze dagen toch van afzien… Sommige dames weten deze sokken precies op de juiste manier te combineren en te dragen. We zeggen: gewoon doen!

Verwelkom de zomer van 2013

Nu de zomer in ons land is verschenen, moeten we ‘m omarmen, voordat het te laat is. Waar je goed kunt shoppen? Kijk eens tussen het aanbod Sooco sandalen. Je vindt er sandalen die vrolijk versierd zijn met veertjes (echt heel trendy deze zomer), in pastel (dé trendkleur), in dierenprints, bloemen of juist heel eenvoudig. Met name de combinatie van verschillende materialen is heel erg “hot” deze zomer. Samengevat kenmerkt zich de trend van deze zomer door creativiteit. Dat zie je terug in het aanbod.

Voor de redactie:

Persbericht over sandalen