Verzorgingshuis de Vliedberg onder de hamer

Persbericht geplaatst door Veilingwinnaar op 06-12-2013
Verzorgingshuis de Vliedberg onder de hamer

Zaandam, 15-11-2013. Verzorgingstehuis de Vliedberg gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Een groot deel van hun inventaris kunnen zij niet meenemen en die kavels worden geveild tegen uitzonderlijk lage startprijzen.

Horeca ondernemers moeten zo nu en dan nieuwe apparatuur aanschaffen. Dit wordt meestal uitgesteld, want het is natuurlijk wel weer een grote uitgave. En als ze eenmaal besluiten om toch een ander apparaat aan te schaffen is het lang zoeken naar een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een ondernemer wilt natuurlijk nooit teveel betalen! Bespaar al deze moeite en koop goed onderhouden apparatuur via een veilinghuis en dat alles voor een schijntje.

In deze veiling vind u onder andere grootkeukenapparatuur, fysioapparatuur, goedgekeurde brandslangen en warmhoudkarren. De apparatuur is nog in uitstekende staat. Ook kunt u in deze inventaris verschillende kleine producten kopen, echt iets voor de koopjesjagers!

Veilingwinnaar heeft altijd een groot aanbod aan horeca apparatuur online staan. Het aanbod verschilt van complete restaurant interieurs, lunchrooms tot afzuigkappen en pizza ovens.

Veilingwinnaar B.V. heeft elke week nieuwe veilingen, deze worden geveild via de website www.veilingwinnaar.nl. De veilingen bestaan uit inboedels en restpartijen uit reorganisatie, faillissement of overtollige voorraad dit is in opdracht van curatoren, bedrijven en banken. Als u een bod wilt plaatsen, kunt u zich gratis registreren op de site van veilingwinnaar.