Via de online webshop spellen laten bedrukken met jouw eigen plaatje of foto bij Gozi.nl

Persbericht geplaatst door gozi op 20-11-2013

Erg veel personen hebben een foto op canvas of zeildoek in huis hangen. Hoe prachtig om daar je eigen canvasfoto te hebben hangen. Met een afbeelding die je exclusief hiervoor hebt gemaakt. Of het is een foto die je ooit zelf eens hebt gemaakt en een hoop warme herinneringen bij je oproept dat je hem in groot formaat wilt hebben. Webshop Gozi heeft de makkelijkste module op het internet om je eigen afbeelding of foto op canvasdoek te ontwikkelen. Kies je eigen kleuren en voorkeuren.

Een tuinposter, de meest leuke versiering aan de wand in de tuin. Een heleboel mensen vragen naar een tuinposter creatie. Gewoon omdat het erg mooi is. Tegen de muur van het terras is een voorbeeld. Of als vorm van decoratie, ter opfleuring van die lege muur waar je al een tijdje iets voor zoekt. Een meubelstuk voor de muur? Dat is ook een van de opties. Maar een poster in de tuin is natuurlijk veel origineler en in natuurlijk ook makkelijker om te onderhouden.

De vlieger hoog in de blauwe lucht, het draad strak, heel even inhalen en weer laten vieren, zodat de vlieger weer verder kan. Maar deze keer hoger de lucht in. In het zand, op het speelveld of klassiek in de wei. De vlieger die danst op schurende wind. Dit maakt vliegeren leuk. de kriebels dat je graag die vrije vlieger zou willen zijn. Hoeveel kids en volwassenen smullen niet intens van die beleving! Creeer je unieke vlieger. Gozi.nl maakt die speciale beleving nog veel bijzonderder. Want bij Gozi maak je je persoonlijke vlieger. Een vlieger met jouw eigen foto of afbeelding. Van een persoonlijke exemplaar als kadootje voor iemand speciaals tot wel duizenden vliegers als zakelijk geschenk.

Speelkaarten zijn geweldig als gepersonaliseerde relatiegeschenk; een klein en bescheiden geschenk dat gegarandeerd voor superveel plezier zorgt. Als weggever bij een open dag op school of het jubileum, in de kleuren van het merk; als kadootje voor de achterban van een partij; maar ook in de sfeer die thuis heerst, in een mini aantal: een stok speelkaarten voor de grootouders, met de foto’s van het hele gezin. Hoe waardevol!

Is het jouw bedoeling om als peuterspeelzaal creatief voor de dag komen, ontwikkel dan jouw speciale kwartet spel. Met foto’s of afbeeldingen die aandacht trekken of waarover de de kleintjes thuis over nababbelen. Een eigen kwartetspel is ook een geweldig relatiegeschenk voor het bedrijfsleven, voor een een jubileumfeest. Je presenteert je organisatie of personeel op een heel aanspreekbare methode. En wed maar dat het kwartet in huis gespeeld wordt!

via drukkerij Gozi maak je heel simpel je persoonlijke memory. Met afbeeldingen van de hele familie of van een bijzondere zomervakantie. zoiets creeert nog meer vreugde. Schaterlachen wanneer de kleintjes die bijzondere foto van onze maffe papa omkeert. En mocht jouw breinwerk dan in vele gevallen niet meer zo vlot functioneren als dat van de kids of klein kids, jouw eigen memory spel zorgt er voor dat de speciale herinnering in dit geval zeer zeker wel blijft.

Je eigen button ontwerpen? Dat is zeker weten geen issue tegenwoordig. Op copyshop Gozi heb je in een paar stappen jouw speciale button gecreeert. Daarbij neemt Gozi jou bij elke stap mee in het ontwikkelproces. Van het selecteren van de afbeelding tot en met het op maat maken ervan, in vorm en kleur. En wil je jouw design tussentijds opslaan? Geen punt op drukkerij Gozi. Dan ga je op een andere dag gewoon weer verder.