Vier de liefde op Landgoed van Wilmersberg

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 12-03-2013

Een mooiere Trouwlocatie in Twente dan op het Landgoed van Wilmersberg, kan er niet worden voorgesteld. Het idyllisch gelegen Landgoed van Wilmersberg is de perfecte plek om een huwelijksceremonie te laten voltrekken. Landgoed Wilmersberg biedt een unieke locatie voor de trouwerij die gecombineerd wordt met modern comfort en persoonlijke aandacht.

Het 4-sterrenhotel is omgeven door een prachtige bosrijke omgeving. Alle ruimtes van Wilmersberg zijn sfeervol ingericht en bieden een uniek uitzicht over het landgoed. Het bruidspaar staat samen in een romantisch prieel middenin de uitgestrekte natuur. Aansluitend kan de receptie en feestavond plaatsvinden, na het jawoord kan de champagne ontkurkt worden op het terras met uitzicht op de omliggende landerijen. Het prachtige Twentse coulisselandschap dat de Wilmersberg omringt, leent zich bovendien voor een mooie fotoreportage.

De chef-kok van het hotel Wilmersberg verzorgt voor u en uw gezelschap een diner met heerlijkheden uit het hart van Twente. En natuurlijk kunt u op het landgoed uw receptie en een spetterend feest geven. Verblijf vervolgens in een van de mooie suites en laat uw gasten overnachten in een van de andere stijlvolle kamers.

Persoonlijke aandacht en de wensen van het bruidspaar staan hoog in het vaandel. De ervaren weddingplanner van het hotel Wilmersberg zal samen met het bruidspaar ervoor zorgen dat alle wensen ingewilligd worden. Bij Landgoed Wilmersberg wordt het bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!