Vijftigste horecagelegenheid introduceert Zapper

Persbericht geplaatst door Influx PR op 10-09-2015
Vijftigste horecagelegenheid introduceert Zapper

De Thrill Grill in Amsterdam wil horecabeleving nog positiever afronden

Amsterdam, 10 september 2015 – De Thrill Grill is de vijftigste horecagelegenheid die in korte tijd voor Zapper heeft gekozen om het betaalproces in het restaurant sneller en klantvriendelijker te maken. ‘Thrill Grill for the love of burgers’ - naar een idee van sterrenchef Robert Kranenborg - blijkt binnen een jaar een zeer succesvol concept. Zapper’s ‘Scan – Pay – Go!!’ sluit hier perfect op aan.

‘Thrill Grill for the love of burgers’
Sinds eind vorig jaar kan iedereen terecht in de Gerard Doustraat 98 in Amsterdam bij het eerste echte Thrill Grill restaurant. Het idee voor Thrill Grill kwam voort uit Robert Kranenborg’s verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan 2 jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Het resultaat is The Classic Beef Thriller.
Jesse Keus, Restaurant Manager Thrill Grill aan de Gerard Doustraat: “Zapper sluit uitstekend aan bij ons concept – ‘fast casual’ eten in een goede restaurantsfeer waarbij kwaliteit, snelheid en service voorop staan. Hetzelfde geldt voor Zapper. Het past binnen ons denk- en zakelijkniveau! Betalen via een app biedt gemak voor de klant èn voor ons – ’t is de betalingswijze van de toekomst.”
De Zapper-app is te downloaden op de smartphone. Door een koppeling met je betaalkaarten kan, na het scannen van de QR-code op de rekening, direct worden betaald. Zowel de horecavestiging als de klant ontvangen via sms of email een melding dat de betaling is geslaagd, waarna automatisch een betaalbon wordt geprint bij de kassa.
Dat de Thrill Grill de vijftigste horecagelegenheid is die Zapper gaat invoeren verbaast Jesse Keus niet. “Hier in deze buurt in Amsterdam, doen al veel restaurants mee en de verwachting is dat er een heel serieuze kans van slagen is. Dat moet lukken!”, zegt hij. “En als het hier een succes is, dan gaan wij ook door; bijvoorbeeld in de tweede vestiging die in november in Amsterdam wordt geopend – een jaar na de start in de Gerard Doustraat – en bij de Thrill Grill in Haarlem.”

Mobiele app en betalen logische combinatie
“Wat je heel vaak ziet is dat, zodra onze hamburger op tafel wordt geserveerd, de telefoon wordt gepakt en een Jesse Keusfoto wordt gemaakt van het gerecht. En de telefoon blijft op tafel liggen. Wat is dus vanzelfsprekender dan in de service naar onze gasten hierop aan te sluiten. De rekening? Scan, pay and go… - ook fast en casual zoals ons concept”, aldus Jesse Keus. “Dan noem ik nog niet eens de voordelen die Zapper ons biedt.”
Zapper biedt de mogelijkheid om alle transacties afzonderlijk te bekijken. Daardoor is er een perfect overzicht van de omzet. Met behulp van Zapper kan de Thrill Grill een gastenbestand opbouwen waardoor communicatie met de gasten via de Zapper app mogelijk is en zo aan loyaliteits­programma’s kan worden gewerkt. Of, als de Thrill Grill een voucher wil versturen naar iedereen die ooit een perfecte hamburger bij hen heeft gegeten en via Zapper heeft betaald, kan men die via Zapper verzenden.

Bij Thrill Grill wordt uitsluitend met de beste natuurlijke - en zoveel mogelijk lokale - producten en ingrediënten gewerkt. Lekker én verantwoord dus. De menukaart is gevarieerd. De fameuze burger van Hollandse weidekoeien, met gesmolten kaas, kropsla, tomaat, Kranenborg’s geheime saus en bacon van Brandt & Levie is het paradepaardje. Daarnaast de Thrill Grill gourmet burgers met zalm, kip, falafel en zelfs twee soorten hotdogs. Allemaal bereid in de Josper houtskool­oven. Maar ook de dagelijkse vers gesneden Franse frites, van Agria-aardappels van boer Arwin Bos uit Zwanenburg, zullen ieders smaakpapillen verwennen. En voor de kids zijn er kindermenu’s met popcorn(!) ijs inbegrepen als toetje.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: