Vindt snel een leuke baan via een detacheringsbureau

Persbericht geplaatst door lieke op 18-11-2013
In Nederland is de werkloosheid nog steeds hoger dan gewenst en dan het een tijd terug is geweest. Als jij al een tijdje opzoek bent of als je net van school af bent en opzoek bent naar je eerste uitdaging kan je op het internet vele vacatures vinden. Als je snel aan de slag wil is het vaak handig is om te kijken bij een detacheringsbureau die volledig toegespitst is op de industrie waar jij werkzaam in wil zijn.
Detacheringsbureau CONTINU
Een detacheringsbureau neemt mensen in dienst die het bedrijf vervolgens tegen een vergoeding bij andere bedrijven laat werken. Er zijn veel verschillende detacheringsbureaus en in de bouw, industrie & infra en engineering is detacheringsbureau CONTINU gespecialiseerd. Op de site van CONTINU vindt je honderden vacatures binnen de bouw, industrie & infra en engineering. Daardoor maak je nog meer kans op een leuke baan als jij een baan zoekt in één van deze branches.
Als je eenmaal aangenomen bent en laat zien dat je van veel waarde bent voor het bedrijf waar je werkzaam bent, wordt de kans steeds groter op een vast contract. Werk vinden bij een detachersingsbureau kan dus een mooie stap zijn richting meer zekerheid en zet je direct aan het werk. Vooral in tijden waarin het moeilijk is om een baan te vinden kan dit een gewenste manier zijn om een inkomen te krijgen en werkervaring op te bouwen dat je als een springplank kan gebruiken in je carrière.
Snel aan de slag!
Ben jij een werkzoekende? Neem dan meteen even een kijkje bij CONTINU en wie weet kan je al snel aan de slag met het beoefenen van een uitdagende baan waarvoor jij gestudeerd hebt.