VIP Business Drivers gaat voor marktleiderschap in topsegment

Persbericht geplaatst door Likizo Marketing op 04-07-2011
VIP Business Drivers gaat voor marktleiderschap in topsegment

VIP Business Drivers is meer dan 10 jaar een specialist in luxe personenvervoer over het asfalt en in de lucht. Wat ooit begon met 1 chauffeur is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met ruim 60 chauffeurs verspreid door heel Nederland. Strategie voor 2011 is een substantiële groei te bewerkstelligen en heeft daarvoor onder andere Likizo Marketing in de arm genomen om de PR en communicatie te verzorgen.

Ervaren en vakgericht

Het hofstedelijke VIP Business Drivers is een begrip in het leveren van eersteklas opgeleide directie- en VIP chauffeurs aan overheidsbedrijven, het topsegment van het bedrijfsleven, nationale- en internationale artiesten, instellingen en particulieren.

De organisatie wordt geleid door Ron Pijpers en levert meer dan 10 jaar veilig en betrouwbaar directievervoer. VIP Business Drivers levert chauffeurs (geen student-chauffeurs) met een optimale flexibele instelling die hun sporen in de chauffeursbranche ruimschoots hebben verdiend. “Onze medewerkers zijn van onbesproken gedrag en hebben voor aanvang van de dienstbetrekking een geheimhoudingsverklaring getekend. Vanzelfsprekend zijn al onze chauffeurs minimaal in het bezit van het certificaat directiechauffeur CCV-D1’, aldus Pijpers. “Om in 2011 een wezenlijke groei te kunnen realiseren, is besloten om een samenwerking aan te gaan met Likizo Marketing om de naamsbekendheid te vergroten en om nieuws over het bedrijf en haar diensten effectiever onder de aandacht te brengen bij onder andere banken, verzekerings- en financieringsmaatschappijen, projectontwikkelaars en investeerders”.

Likizo Marketing

Zoals genoemd wordt de PR voor VIP Business Drivers verzorgd door Likizo Marketing, opgericht in 2010 door Willem Versteegh. Likizo Marketing is een marketing / PR / communicatie bureau en werkt onder meer in opdracht van de ambassade van Rwanda, reisorganisatie España Exclusiva en DMC Extraordinary Travel in Zuid Afrika.

Informatie

Voor meer informatie over VIP Business Drivers en de diverse chauffeursdiensten: www.vipbusinessdrivers.nl

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Willem Versteegh - managing director Likizo Marketing

E: willem@likizomarketing.com T: +31 6 41 522 746