Vlonderschroeven gebruiken

Persbericht geplaatst door PHuisman op 06-01-2015

Voor het leggen van de vlonder of het dakterras is het van belang dat u degelijk bevestigingsmateriaal gebruikt. Voor het schroeven van uw vlonder verwacht u de beste schroef die gemakkelijk schroeft en een kleine kop heeft zodat deze mooi in de profielen vallen. Uw vlonder is bovendien uw ontspannende plek in de tuin die uitstraling heeft. Met vlonderschroeven schroeft u gemakkelijk zonder voorboren uw vlonderplanken. De kracht van de schroeven zit hem in de toevoeging van koolstof. Dit zorgt ervoor dat de schroef niet breekt en ook weer gedemonteerd kan worden indien nodig, zelfs in de hardste houtsoorten. Vlonderschroeven zijn gemaakt van uiterst duurzaam RVS 410 kwaliteit. De diameter kent een standaard diameter van 5 mm en is in verschillende lengtes verkrijgbaar. De kop is zo gemaakt, dat deze precies in de groef van de plank valt.

Kenmerken van vlonderschroeven zijn:

· De kleine cilinderkop verzinkt zich fraai in het hout. Het splijten van het hout is bijna uitgesloten, en zorgt voor een perfecte uitstraling. Door de tweede schroefdraad onder de kop een zekere- en duurzame houtverbinding.

· De cut-punt verminderd effectief het splijten van het hout.

Waar u vlonderschroeven kunt kopen

Wanneer u op zoek bent naar goede kwaliteit vlonderschroeven waarmee u eenvoudig uw vlonder kunt monteren, dan bent u bij vlonderplankenwinkel.nl aan het juiste adres. Zij hebben de beste schroeven tegen een voordelige prijs. Daarnaast bieden ze een grote collectie vlonderplanken, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo hebben zij planken van composiet, hardhout, bamboe en geïmpregneerde planken in ons assortiment. Ook hebben zij tuintegels van verschillende materialen in ons assortiment. Vlonderplankenwinkel.nl is gevestigd in Barneveld en u kunt zowel op internet als op locatie het assortiment bekijken. Zij bezorgen met eigen vervoer door heel Nederland, dus u kunt vanuit de luie stoel uw producten bestellen. Dankzij de snelle levering hoeft u niet lang te wachten met het volmaken van uw terras.