Volnieuws populaire columnist schrijft hilarische debuutroman

Persbericht geplaatst door pclover op 28-03-2012
Volnieuws populaire columnist schrijft hilarische debuutroman

Dordrecht, 27 Maart 2012 - De meest geprezen columnist van volnieuws.nl, Stefan Bongaerts, heeft zojuist zijn hilarische debuutroman: 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter' uitgegeven bij Boekscout. Met de nodige badinerende humor en zelfspot weet hij wekelijks duizenden lezers hardop aan het lachen te maken en met zijn debuutroman slaagt hij hier wederom in. 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter' is niet enkel hilarisch, maar bevat ook de nodige spannende, emotionele en pikante momenten. Kortom, een boek om in één adem uit te lezen.

Over de roman:

De bon-vivant Henry Lasbech is geboren met de spreekwoordelijke gouden schoentjes aan. Aan geld heeft hij nooit gebrek gehad. Wanneer hij twintig jaar wordt, stuurt zijn vader hem op reis om de wereld te ontdekken. Hij reist de halve wereld rond en komt in de meest bizarre situaties terecht.Het verhaal begint wanneer hij op latere leeftijd twee verslaggevers inhuurt om zijn biografie te schrijven. We volgen hier niet alleen zijn levensverhaal, maar ook de klungelige avonturen van de twee biografen.

Over de auteur:

De Dordtenaar Stefan Bongaerts is bekend van zijn columns op o.a. Volnieuws.nl. Met zijn eigen humoristische kijk op alledaagse dingen maakt hij wekelijks duizenden mensen hardop aan het lachen. Ook zijn debuutroman: 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter' barst van de schatermomenten, maar bevat ook veel ontroerende en pikante scenes. Zijn schrijfstijl is zeker apart te noemen en leest lekker weg.

Voor de redactie:

Nota: niet voor publicatie:

Stefan Bongaerts is bereikbaar op:

Telefoonnummer: 00326 39 78 38 47

Email: stefanbongaerts@msn.com

Website: http://www.stefanbongaerts.nl

deel deze pagina: