Voordelen Google Adwords uitbesteden

Persbericht geplaatst door Floris op 16-06-2015
Uitbesteden Adwords-campagnes Groningen
Adwords is misschien wel de meest bekende manier om online te adverteren. Als aanbieder van online marketing is Google Adwords nog altijd een belangrijk onderdeel van veel online advertentie-campagnes.

Om een Google Adwords campagne effectief te beheren en te optimaliseren is het van belang een Adwords-campagne zorgvuldig op te zetten. Ook het kiezen van de juiste bestemmingspagina's en het monitoren van het effect van specifieke zoekwoorden en woordgroepen is een belangrijk onderdeel van het beheer van een Google Adwords campagne. Als Adwords qualified bedrijf verzorgt Offsource Internetdiensten vanuit haar kantoor in Appingedam in de provincie Groningen Adwords campagnes voor haar klanten. Het uitbesteden van Google Adwords kan grote voordelen opleveren voor bedrijven, niet alleen in de zin van een tijdsbeparing, maar het inzetten van expertise kan een grote kostenbesparing opleveren.

Werkwijze uitbesteden Adwords
Elke overeenkomst begint met een afspraak waarin doelstellingen besproken worden. Het eerste gesprek dient om inzicht in de markt en mogelijkheden te verkrijgen, wensen en ambities te bespreken en mogelijkheden te onderzoeken om een nieuwe Adwords campagne of de huidige campagne onder handen te nemen.
Uitbesteden van Adwords campagnes in Groningen, Drenthe en Friesland hebben daarbij het voordeel dat er makkelijk een fysiek bezoek afgelegd kan worden, hoewel het beheren en optimaliseren van een adwords campagne op afstand geen enkel probleem is.

Er zijn een aantal goede redenen om Adwords uit te besteden:
  • Tijdsbesparing. Het zelf goed onderhouden en optimaliseren van een campagne is arbeidsintensief
  • Kostenbesparing. Door gebruik te maken van de nuttige mogelijkheden die Google Adwords biedt is het mogelijk tegen een lagere kostprijs meer conversies te behalen.
  • Focus op kerntaken. Als Adwords 1 van de kanalen is waardoor leads of sales binnenkomen kan het nuttig zijn dit uit te besteden aan een expert.
  • Groningen Google Adwords
    Vanuit ons kantoor in Groningen verzorgt Offsource Internetdiensten Adwords-campagnes voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches, zowel B2B als B2C en met budgetten variƫrend van enkele honderden euro's per maand tot tienduizenden euro's per maand.

    Een veel voorkomende manier is om een Adwords campagne op te zetten en te optimaliseren, waarna een training aan interne medewerkers gegeven wordt om de campagne verder zelf te beheren, met alleen ondersteuning waar nodig.