Waarom kiezen voor Garden Impressions?

Persbericht geplaatst door lieke op 27-08-2013

Iedereen wil tegenwoordig een loungeset in de tuin hebben om heerlijk te kunnen genieten in de tuin. Wij hadden thuis nog een behoorlijk oude tuinset die er niet meer in hele goede staat verkeerde. Het werd dus tijd om ook te kijken voor nieuwe tuinmeubelen. Mijn voorkeur ging uit naar een loungeset. Het aantal tuinmeubelmerken is behoorlijk groot. Ik kende slechts een aantal van deze merken. Garden Impressions en 4 Seasons Outdoor.

Oriƫntatie voor Garden Impressions

Van verschillenden mensen maar ook klantreviews op internet waren mensen over het algemeen behoorlijk positief over de ervaringen met Garden Impressions meubelen. Ik besloot daarom om de focus te leggen op deze meubelen. Online kon ik de website raadplegen en de collectie van het jaar 2013 bekijken. Binnen de prachtige collectie trof ik al snel verschillende loungesets aan die mijn aandacht trokken. Om een goede indruk te krijgen van de meubelen leek het me verstandig om een kijkje te nemen bij een tuinmeubelzaak.

Garden Impressions bij Kees Smit

In de buurt zat een grote tuinmeubelzaak. Kees Smit had een goede naam verworven waardoor het me verstandig leek om daar in de showroom een kijkje te gaan nemen. De showroom had allerlei modellen van Garden Impressions. Een aardige verkoper kon me allerlei informatie geven over deze tuinmeubelen. Garden Impressions had een collectie met all weather loungesets. Deze sets zijn geschikt om buiten te laten liggen. De loungesets zijn weerbestendig en zijn van lichtgewicht.
Kortom een ideale combinatie! Het comfort van de loungeset was heerlijk en het straalde kwaliteit en luxe uit. Ik was er van overtuigd dat deze tuinmeubelen mij heel veel jaren plezier en ontspanning konden opleveren. De loungeset van Garden Impressions werd besteld en binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Nog steeds geen spijt van mijn beslissing en hopelijk kan ik nog jarenlang genieten van mijn Garden Impressions loungeset.