Waarom wordt online marketing steeds belangrijker?

Persbericht geplaatst door Floris op 16-06-2015

Het belang van je online identiteit
Het belang van online marketing is de laatste enorm gegroeid. Het fysieke contact met de klant verschuift steeds meer naar het internet als verkoopkanaal. Daar waar traditioneel gezien de winkel in het stadscentrum de eerst gekozen optie was, is deze inmiddels voorbijgestreefd door Google. Een website vormt inmiddels het uitgangsbord en het internet het werkterein. De online identiteit is belangrijk en hetzelfde geldt voor de online vindbaarheid. Goed gevonden worden betekent website bezoek en website bezoek betekent conversiemogelijkheden. Wees daarom volledig voorbereid en zorg ervoor dat je een SEO-proof website hebt die ook vanaf de smartphone gebruiksvriendelijk is.

De online marketing strategie
Wanneer de website voldoet aan de SEO-richtlijnen, oftewel SEO-proof is, dient bekeken te worden op welke manier online marketing ingezet gaat worden. Dit is afhankelijk van de algemene doelstellingen, de kanalen waar bezoekers te vinden zijn en het concurrentieniveau in de betreffende branche. Na het afbakeningen van de online doelstellingen wordt gewerkt aan een strategie. Na de on-site SEO optimalisatie en het bepalen van de online marketing doelstellingen kan de markt worden betreed, oftewel de off-site SEO activiteiten. Via linkbuilding, content marketing, Social Media marketing, en Google Adwords campagnes zorg je voor een juiste online marketing mix en kan de markt worden betreed met een ijzersterke basis.

Online marketing uitbesteden?
Wil je de moderne online mogelijkheden benutten? Wil je meegaan met de verhuizing naar het internet als verkoopkanaal? Bij Offsource Internetdiensten wordt samen gewerkt met een internationaal team van webdesigners die snel en tegen relatief aantrekkelijke prijzen werken. Ook voor een flinke SEO-upgrade van je huidige site is dit een kosten-effectieve oplossing. Dankzij de moderne mogelijkheden van de digitale wereld heb je hiermee dus een relatief goedkope online marketing oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? We voorzien je graag van gericht advies.