Waterbobble nieuw op waterflessenwinkel.nl

Persbericht geplaatst door Grassys op 24-06-2012

De Waterbobble is sindskort ook verkrijgbaar op waterflessenwinkel.nl deze unieke stijlvolle waterfles filtert je water on the go!

Water bobble, de waterfles met een filter. Bobble is een gepatenteerde, stijlvolle en herbruikbare fles die water filtert terwijl je drinkt. Dat komt door het ingenieuze recyclebare koolstoffilter wat chloor en andere organische bacterien uit het kraanwater verwijdert. bobble verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt. bobble is bedacht door Move Collective uit New York en ontworpen door de befaamde industrieel ontwerper Karim Rashid.

Bobble is bedoeld als alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes, die slecht zijn voor het milieu en voor je portemonnee. Elk filter staat gelijk aan 300 waterflesjes. Na een jaar heb je het milieu gered van duizenden plastic waterflesjes door heel simpel kraanwater te filteren. bobble bevat geen BPA, Phthalates en PVC, geeft je lekkerder water en een schoon geweten. Enjoy!

Het koolstoffilter van bobble verwijdert organische bacterien uit kraanwater en voldoet aan de NSF International Standard 42 voor chloor-, smaak- en geurvermindering. Voor het beste resultaat raden we je aan om je filter te vervangen na 2 maanden of 150 liter, oftewel 300 volle bobbles. Het filter is alleen voor gebruik in combinatie met de bobble fles.

Voor de redactie:

Nu verkrijgbaar in de winkel voor waterflessen en andere drinkflessenhttp://www.waterflessenwinkel.nl