Waterschap Scheldestromen neemt I-Controler van Split~Vision in gebruik

Persbericht geplaatst door Influx PR op 05-12-2013
Waterschap Scheldestromen neemt I-Controler van Split~Vision in gebruik
Eindhoven, 5 december 2013 - Waterschap Scheldestromen is per december gestart met de implementatie van I-Controler in combinatie met het bestaande DMS. I-Controler is een door Split~Vision ontworpen managementtool die alle informatie binnen een organisatie in samenhang tot elkaar toegankelijk maakt. Het zorgt voor een eenduidige informatiestructuur door middel van optimaal gebruik van metadata en standaardregistraties. Op die manier worden documenten, dossiers en zaken uniform vastgelegd en kunnen deze snel en eenvoudig worden doorzocht en teruggevonden .
Bij het Waterschap Scheldestromen is behoefte aan een beheerhulpmiddel voor DIV-medewerkers en eindgebruikers van het DMS in de vorm van eenduidige metadata en standaardregistraties. Daarnaast hebben de medewerkers de nadrukkelijke wens uitgesproken om te komen tot "van Zoeken naar Vinden''.
I-Controler biedt die geavanceerde beheeromgeving voor de DIV-medewerkers en is d├ę informatiebron voor het bestuur en andere gebruikers van het DMS, op basis van DSP/ZTC. Het Model-DSP kan worden beschouwd als de meest complete en uitgebreide zaaktypecatalogus (ZTC). I-Controler is naadloos gekoppeld aan alle IT-systemen binnen de organisatie waardoor de volledige synchronisatie van data mogelijk is.
Het implementatietraject wordt uitgevoerd onder de begeleiding van Split~Vision. In drie maanden verwacht men de eerste fase te kunnen afronden en hiermee de basis te leggen voor het organisatiebreed gebruik. Doelstellingen voor de eerste fase zijn: positieve ervaringen van medewerkers met de kenniskaarten voor registratie en vinden van documenten; voorbereiding op organisatiebreed gebruik en kennisoverdracht naar de organisatie zodat de tweede fase zelfstandig uitgevoerd kan worden. Ook wordt de documenthistorie (afdelingsschijven, mappen in kasten medewerkers) opgelost en de inrichting van het DMS afgestemd op DSP/ZTC en de invoering van I-Controler.

Voor de redactie:

Meer weten? Nadere informatie over I-Controler is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.
Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
SharePoint Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
Recent, is hieraan het product SharePoint All-in-One toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: